Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ντίνος Καρύδης: To συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ

Άλλη μια σημαντική απώλεια μετράει το ελληνικό θέατρο και ο ελληνικός κινηματογράφος, καθώς την Κυριακή (15/9) σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα του πουν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Μετά τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, η θρυλική εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ απηύθυνε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ένα τελευταίο αντίο στον μεγάλο ηθοποιό.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας αναφέρει: «Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, που έφυγε χτες από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών».

«Ένας αξιοπρεπής και σεμνός άνθρωπος της τέχνης, που με το γοητευτικό παρουσιαστικό, το διαπεραστικό βλέμμα, το ταλέντο, το χιούμορ αλλά και την μοναδική του φωνή, μας άφησε ξεχωριστές ερμηνείες». πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει τον νέο φωτισμό του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Τραυματισμός τριών επιβατών με μειωμένη κινητικότητα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ