Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Μοίρασε χρήματα σε σούπερ μάρκετ (Βίντεο)

Ένα απίστευτο σόου έστησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε σούπερ μάρκετ στο Kittanning της Πολιτείας της Πενσιλβάνια. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και άρχισε να μοιράζει χρήματα, λέγοντας ότι αυτό θα το κάνει και από τον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε σε μια μητέρα τριών παιδιών 100 δολάρια για τα ψώνια της, ενώ υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, αν επανεκλεγεί πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής στάσης τη Δευτέρα στην Πενσιλβάνια.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε από την ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, φαίνεται ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ να δίνει ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων σε μια γυναίκα που βρίσκονταν στο ταμείο σε σουπερμάρκετ.

«Ορίστε, θα κατέβει λίγο», είπε καθώς έδινε στη γυναίκα τα χρήματα. «[Ο λογαριασμός] μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια», είπε.

«Σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε η γυναίκα, χαρούμενη.

«Θα το κάνουμε αυτό για σας και από τον Λευκό Οίκο, εντάξει;» είπε ο Τραμπ στη γυναίκα πριν συγχαρεί τους γιους της.

«Όμορφα», λέει, πριν ρωτήσει αν είναι τα παιδιά της.

Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί προεκλογικά, να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και το καθημερινό κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τα ψώνια και η βενζίνη, για τους Αμερικανούς, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέριλ Στριπ: «Ένας σκίουρος έχει περισσότερα δικαιώματα» από ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Ουνάς οι ερυθρόλευκοι

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ