Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Παίρνω δέκα φάρμακα, έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα»

Τροφική δηλητηρίαση έπαθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εξαιτίας ενός σάντουιτς που έφαγε, το οποίο περιείχε άπλυτο λαχανικό. Ο παρουσιαστής, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, μίλησε για τα όσα περνάει.

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Παίρνω δέκα φάρμακα. Τι έχω περάσει! Πολύ δύσκολα παιδιά, προσέχετε, να τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι… Δεν μπορούμε να βρούμε να φάμε καλά. Υπάρχουν χίλια εστιατόρια και τρώμε καλά στα δέκα!».

Επίσης, ο παρουσιαστής είπε ότι: «Μου λένε οι άλλοι γιατί δεν έκανα μήνυση για το λαχανικό και λέω ότι όταν από έναν άνθρωπο μπορεί να πάθει κάποιος μια φορά κάτι, του το συγχωρείς. Ένα λάθος μπορεί να γίνει από παντού! Αν από αυτόν τον άνθρωπο έτρωγα ξανά και συνέβαινε ξανά θα το έκανα γιατί θα ήξερα ότι αυτός είναι επικίνδυνος για την υγεία».

«Δεν πειράζει, έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα! Θα μπορούσα να ζητήσω νομική βοήθεια και να τους κάνω μήνυση. Αλλά νιώθω ότι οκ, μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ένα λάθος. Βέβαια και θα φάω ξανά από εκεί, μου αρέσει πάρα πολύ να δίνω ευκαιρίες σε όλα τα πράγματα!», συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέρης Χρυσός: «Στον τάφο μου να γράψετε “ο αδικημένος τραγουδιστής”» (Βίντεο)
Γιάννης Μόρτζος: Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ