Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Καιρός: Βίαιη μεταβολή από τα 35άρια σε «ψυχρό μέτωπο» (Βίντεο)

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να συνεχίζονται αλλά αυτό δεν θα είναι για πολύ αφού ο καιρός θα παρουσιάσει βίαιη μεταβολή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η θερμοκρασία θα φτάσει ως τους 34-35 βαθμούς Κελσίου ως την Κυριακή και κατόπιν θα πέσει ως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Κυριακής όμως έρχεται απότομη μεταβολή του καιρού αρχής γενομένης από τη βόρεια Ελλάδα και ψυχρό μέτωπο, με επικίνδυνα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας. «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, σε ετοιμότητα» λέει ο μετεωρολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ψυχρό μέτωπο θα ξεκινήσει την πορεία του την Κυριακή από την Κεντρική Ευρώπη και θα φτάσει στην χώρα μας ρίχνοντας την θερμοκρασία κατά 6-8 βαθμούς Κελσίου. Έτσι, την Δευτέρα και την Τρίτη το θερμόμετρο θα πέσει στους 27 βαθμούς ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Κυριακή στη βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη) και μέσα στη Δευτέρα στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο.

Μια αίσθηση καλοκαιριού θα θυμίζει ο καιρός την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ άνεμοι έως 5 μποφόρ θα πνέουν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάτη με crypto και λεία 250.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Ο Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ