Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Τζένη Σιμίτζου: Το (φλογερό) μοντέλο που έγινε το σκεύος (απόλυτης) ηδονής για Μαντόνα και Αντζελίνα

Το μεγαλύτερο κοινό που έχουν η Μαντόνα και η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι η τεράστια δημοφιλία τους, ούτε το σεξαπίλ τους, αλλά η σχέση που διατηρούσαν και οι δύο με το τοπ μόντελ Τζένη Σιμίτζου, η οποία είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη.

Του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ


Οι παράλληλες σχέσεις των δύο σταρ που έκαναν το τοπ μόντελ να μεταμορφώνεται σε πόρνη πολυτελείας και για τις δύο!


Η 57χρονη -σήμερα- Τζένη Σιμίτζου με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στο ντοκιμαντέρ «In Vogue» για την περίοδο που διατηρούσε σεξουαλικές επαφές και με τις δύο γυναίκες. Μάλιστα, όπως αφηγήθηκε, για χάρη της βασίλισσας της ποπ ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη, όποτε η τελευταία της ζητούσε να βρεθούν, με το μοντέλο να νιώθει εκείνη την περίοδο «πόρνη πολυτελείας»: «Εννοώ ότι δεν μπορούσες να πεις ‘‘όχι’’ στη Μαντόνα τη δεκαετία του ’90. Όχι μόνο ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι σαν πόρνη πολυτελείας, γιατί έτσι ήταν, αλλά μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε ‘‘μπορείς να με συναντήσεις στο σόου μου στο Παρίσι; Είσαι στην Ευρώπη, σωστά;’’ κι εγώ απαντούσα ‘‘ναι, μόλις τελείωσα το σόου της Prada, θα πάρω το αεροπλάνο για εκεί’’. Και πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σεξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο».

Σιμίτζου

Έκσταση

Η Τζένη Σιμίτζου μιλώντας στο παρελθόν για τη φύση της σχέσης της με τη θρυλική τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ήταν βαθιά σωματική, παρά συναισθηματική. «Δεν είχε να κάνει με συναισθηματικό δεσμό, αλλά με το να φτάσει η μία την άλλη στα ύψη της σεξουαλικής έκστασης. Μου άρεσε το γεγονός ότι ήμουν στο χέρι αυτής της γυναίκας. Με εξιτάριζε το γεγονός ότι με διέταζε να πηγαίνω στο δωμάτιό της όποτε είχε όρεξη για σεξ», έχει αποκαλύψει, αν και η Μαντόνα δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τίποτα από τα παραπάνω.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων έχει αποκαλύψει πώς γνώρισε τη βασίλισσα της ποπ στα 90s: «Με εντόπισε σε ένα βίντεο κάστινγκ και μου τηλεφώνησε ξαφνικά. Με κάλεσε σε δείπνο και πήγα στο σπίτι της. Τίποτα δεν συνέβη εκείνο το βράδυ, αλλά νιώσαμε και οι δύο μια άμεση έλξη. Από την ηλικία των 14 ετών παρακολουθούσα τα βίντεό της και σκεφτόμουν: ‘‘Μια μέρα θα κάνω σεξ με αυτή την πανέμορφη γυναίκα’’ και εκείνο το βράδυ η φαντασίωσή μου έγινε πραγματικότητα – ξανά και ξανά και ξανά. Για ώρες εξερευνούσαμε η μία το σώμα της άλλης, φιλώντας κάθε σπιθαμή. Μακριά από την αυταρχική, σεξομανή γυναίκα που πολλοί νομίζουν ότι είναι, τη βρήκα μια πολύ ευγενική ερωμένη. Δεν είχε να κάνει με μαστίγια και αλυσίδες. Η Μαντόνα ήθελε κάποιον που θα μπορούσε να εμπιστευτεί για να τον καλέσει όταν αναζητούσε ηδονή», ανέφερε η Τζένη Σιμίτζου και συμπλήρωσε: «Ήμουν το μυστικό της “booty call”, διαθέσιμη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας για μυστικές συνεδρίες σεξ».

Με την ηθοποιό

Την ίδια περίοδο βέβαια η Τζένη είχε ένα φλογερό ειδύλλιο και με την Αντζελίνα Τζολί, κάτι που έχει επιβεβαιώσει η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της το 1997 λέγοντας: «Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα. Πιθανότατα θα είχα παντρευτεί την Τζένη αν δεν είχα παντρευτεί τον σύζυγό μου (Τζόνι Μίλερ)».

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Foxfire» το 1996 στην οποία συμμετείχαν και γρήγορα ήρθαν πολύ κοντά. Μάλιστα, σύμφωνα με κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης, το ειδύλλιο των δύο γυναικών συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριετούς γάμου της Τζολί με τον Τζόνι Μίλερ, συμβάλλοντας ενδεχομένως στο διαζύγιό τους το 1999, και τερματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με τις δύο γυναίκες να διατηρούν επαφές ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου της ηθοποιού με τον ηθοποιό Μπίλι Θόρτον.
Πολλά χρόνια αργότερα η Τζολί δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς ότι τα σεξουαλικά της αισθήματα για τη Σιμίτζου εξέπληξαν ακόμη και την ίδια. «[Με] εξέπληξε όταν ξαφνικά βρέθηκα να έχω αυτά τα συναισθήματα που πάντα είχα για τους άνδρες, αλλά για μια γυναίκα», είπε η σούπερ σταρ και συμπλήρωσε: «Και να θέλω να τη φιλήσω και να θέλω να την αγγίξω».

Φαντασίωση

Από την άλλη, σε συνέντευξή της η Τζένη Σιμίτζου ανέφερε στη βρετανική ταμπλόιντ News of the World: «Είναι η απόλυτη φαντασίωση των περισσότερων αντρών να κοιμηθούν με την Αντζελίνα ή τη Μαντόνα. Αλλά εγώ είμαι κορίτσι και κοιμόμουν και με τις δύο – την ίδια στιγμή. Ήταν και οι δύο συγκλονιστικοί εραστές που ανάβουν απίστευτα από το άγγιγμα μιας άλλης γυναίκας».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή η κατάσταση της υγεία της – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ