Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Πέτρος Κουσουλός: “Δεν μου ευχήθηκε καλή πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη…”

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε αποκλειστικά στο «Happy Day» μεταξύ άλλων για την εκπομπή του στο Open, τη Ζήνα Κουτσελίνη, τον γάμο – βάφτιση μέσα στον Οκτώβριο, ενώ απαντά και στις φήμες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να «μετακομίζει» στο κανάλι, παίρνοντας τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ο Πέτρος Κουσουλός και η εκπομπή του με τίτλο «OPEN ΤΩΡΑ!» η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 14:00, είχε πρεμιέρα την Δευτέρα (23/9). Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων γενικότερα στα νούμερα τηλεθέασης καθώς επίσης και το γεγονός ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν του ευχήθηκε για την πρεμιέρα του.

Χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: “Δεν έχω κάποιο γούρι απλά συνέπεσε η πρεμιέρα φέτος να είναι την ίδια μέρα με τα γενέθλια της μικρής μου κόρης, οπότε νομίζω ότι ήταν σημαδιακό όλο αυτό. Είναι λογικό όταν είσαι επαγγελματίας και ασχολείσαι με την τηλεόραση και κάνεις εκπομπή να σε απασχολούν αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιου είδους ψυχαναγκασμός και να είμαι κολλημένος με τα νούμερα. Ούτως ή άλλως οτιδήποτε καινούργιο θέλει χρόνο να στηθεί και να σταθεί. Εγώ επιμένω στη δουλειά την οποία κάνουμε, επιμένουμε στο πρωτογενές ρεπορτάζ και στο κοινωνικό ρεπορτάζ και νομίζω ότι υπάρχει η ανταπόκριση από τον κόσμο”.

Όσον αφορά το αν του ευχήθηκε για την πρεμιέρα του η Ζήνα Κουτσελίνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Πέτρος Κουσουλός είπε: “Όχι αλλά νομίζω ότι εύχεται για μένα τα καλύτερα”. Σχετικά με το ενδεχόμενο η Ζήνα Κουτσελίνη να πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του απάντησε: “Δεν είναι αυτό το κόνσεπτ της εκπομπής. Δεν καλούμε δημοσιογράφους, δεν κάνουμε προσωπογραφίες, δεν κάνουμε συνεντεύξεις. Είναι ένα ζωντανό μαγκαζίνο το οποίο έχει έμφαση στο δικαστικό και στο αστυνομικό ρεπορτάζ, αν ήταν άλλου είδους εκπομπή πολύ ευχαρίστως”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου (Βίντεο)

Το μετέωρο βήμα για την «On time»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ