Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Υπόθεση Αγ. Γιαννοπούλου – Ποινικολόγου: «Σήμερα κατέθεσα μήνυση σε τέσσερις δημοσιογράφους, έναν γιατρό και δύο ψυχολόγους»

Με την εξέλιξη στην υπόθεση της δικηγόρου Αγγελικής Γιαννοπούλου που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από πολύ γνωστό ποινικολόγο ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρου Κουσουλού και ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αφού στην αρχή της εκπομπής έγινε μια αναδρομή στο ιστορικό και το τι είχε αποκαλύψει στην τελευταία εκπομπή της προηγούμενης σαιζόν η εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό” και την μεθόδευση που ακολούθησε ο πολύ γνωστός ποινικολόγος προκειμένου όπως είπε η κ. Γιαννοπούλου να παραμείνει όσο το δυνατόν στο κρατητήριο. Αναφέρθηκε δε σε όλες τις λεπτομέρειες που ακολούθησαν την επομένη το μεσημέρι με την “επίσκεψη” των αστυνομικών στο σπίτι της δικηγόρου μέχρι την απολογία της στην ανακρίτρια.

Αυτό που κατήγγειλε η κ. Γιαννοπούλου είναι ότι μηνύθηκε για διαρροή προσωπικών δεδομένων κάποιοι δημοσιογράφοι και εκπομπές παραβίασαν τα προσωπικά της δεδομένα με αποτέλεσμα να προχωρήσει πλέον και η ίδια σε μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων, κάτι με το οποίο δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός ότι είναι εντελώς αντίθετος, αλλά και άλλων προσώπων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη διωξη για κακούργημα σε βάρος της Αγγελικής Γιαννοπουλου – Τι ισχυρίζεται ο ποινικολόγος στη μήνυση του

Υπόθεση Α. Γιαννοπούλου: Η μήνυση του 70χρονου ποινικολόγου, τα SMS και οι «Ανοιχτές Υποθέσεις»

Τι συμβαίνει στην εισαγγελία; Ο γνωστός ποινικολόγος, η Γιαννοπούλου και η δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων που βαπτίστηκε κακούργημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ