Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει περιστατικό κακοποίησης 5χρονου ανήλικου από συμμαθητές του μέσα σε παιδικό σταθμό – Τι ζήτησε ο Εισαγγελέας

Σοκάρει περιστατικό κακοποίησης 5χρονου ανήλικου από συνομηλίκους συμμαθητές του μέσα σε δημόσιο παιδικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη. Τι έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή.

Χθες το βράδυ, 26/9, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “OPEN Τώρα” οι γονείς ενός 5χρονου μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το είχαν βιάσει. Το νοσοκομείο κάλεσε αμέσως ιατροδικαστή, ενημέρωσε την αστυνομία, ο ιατροδικαστής συμφώνησε για το τι είχε συμβεί στο παιδί.

Κατόπιν τούτου η αστυνομία συνέλαβε τους δύο υπευθύνους του νηπιαγωγείου και όπως είπε ο πατέρας το παιδί του του είπε ότι τον “πείραξαν” δύο συμμαθητές του. Κατόπιν τούτου συνελήφθησαν και οι γονείς των συμμαθητών. Βεβαίως η απορία τόσο του Πέτρου Κουσουλού όσο και του ειδικού συνεργάτη της εκπομπής Θανάση Κατερινόπουλου την οποία εξέφρασαν δημόσια είναι αν 5χρονα ή 6χρονα αγόρια έχουν την βιολογική δυνατότητα να προχωρήσουν σε τέτοια πράξη.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο εισαγγελέας διέταξε εκ νέου την εξέταση του παιδιού και από ιατροδικαστή και από παιδοψυχολόγο γιατί πρέπει να διαπιστωθεί αν είναι με όργανο ο βιασμός μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το επίπεδο. Αν δεν είναι όμως δι’ οργάνου τότε όπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας οι έρευνες θα πρέπει να στραφούν σε ενήλικο!

Δείτε όλο το ρεπορτάζ για την φρικτή αυτή υπόθεση  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σοκ με τα βίντεο 10χρονου μαθητή να οδηγεί αυτοκίνητο και μηχανή (Βίντεο)

Υπόθεση Αγ. Γιαννοπούλου – Ποινικολόγου: «Σήμερα κατέθεσα μήνυση σε τέσσερις δημοσιογράφους, έναν γιατρό και δύο ψυχολόγους»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ