Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Καταγγελία δικηγόρου σε βάρος δικαστη για προσβλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά

Σε καταγγελία σε βάρος Δικαστη προχώρησε δικηγόρος Τρικάλων κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Όπως υποστηρίζει στο ereportaz.gr η δικηγόρος, ο συγκεκριμένος δικαστης την προσέβαλε “με ειρωνικό ,προσβλητικό και ανάρμοστο τρόπο”, ενώ φέρεται να τη “χλεύασε για την καταγωγή της” .

Ρεπορτάζ Βαγγέλης Τριαντης

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης ενώπιον Α1 οικογενειακού τμήματος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η δικηγορος που δραστηριοποιείται σε Λάρισα και Τρικαλα, ζήτησε μέσω συνεργάτη της που ήταν στο δικαστήριο, να κρατηθεί η υπόθεση της μέχρι τις 10:00. Όταν έφτασε στο Δικαστήριο, η ίδια με πολύ ευγενικό τρόπο ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Δικαστηρίου ήταν προσβλητικοτατος και της ανέφερε “ότι στα Τρίκαλα δεν γνωρίζετε από Δικονομία;”, καθώς και “ότι όλοι οι παράγοντες της Δίκης έως τις 9:00πμ πρέπει να είναι παρόντες”.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η δικηγόρος, ενώ είχε έρθει η σειρά της να δικάσει της είπε εκδικητικά «τώρα θα περιμένεις να εκδικαστεί η υπόθεση σου στο τέλος”. Μετά από όλα αυτά η δικηγόρος υπέβαλλε αίτημα εξαίρεσης σε βάρος του συγκεκριμένου προέδρου, ενώ παράλληλα αναμένεται να προσφύγει διαμαρτυρομενη και στα αρμόδια διοικητικά όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Κακλαμάνης: H ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια δεν θα είναι η τελευταία

Απόστολος Λύτρας: Παύση από τα δικηγορικά του καθήκοντα για 6 μήνες αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ