Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει περιστατικό κακοποίησης 5χρονου ανήλικου – “Να μην φέρεις την τηλεόραση εδώ γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας και θα πάμε ΟΛΟΙ φυλακή”!

Σοκάρει περιστατικό κακοποίησης 5χρονου ανήλικου από συνομηλίκους συμμαθητές του μέσα σε δημόσιο παιδικό σταθμό. Τι είπαν οι γονείς στην εκπομπή “OPEN Τώρα”.

Τα τελευταία στοιχεία από την φρικτή αυτή αυτή υπόθεση μετέδωσε η εκπομπή όπου πλέον σύμφωνα με τους ειδικούς και τις εξετάσεις που έγιναν στο παιδί το παιδί έχει βιαστεί. Μάλιστα είτε  δι΄οργάνου, κατά πάσα πιθανότητα με μολύβι, είτε δια δακτύλου. Κάτι που αναδεικνύει την τραγικότητα της υπόθεσης και γεννά πολλά ερωτηματικά για το πως λειτουργεί είτε το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη είτε και άλλα όταν στην διάρκεια του διαλλείματος φεύγουν παιδιά και σύμφωνα με την μαρτυρία του 5χρονου τον έβαλαν κάτω, του κατεβάσανε τα ρούχα και προχώρησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Μάλιστα όπως πολύ ορθά σχολίασαν οι κκ Κατερινόπουλος και Κουσουλός τα παιδιά που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια πρέπει να είχαν κάπου δει την συγκεκριμένη ενέργεια είτε στην τηλεόραση, είτε στα σόσιαλ μίντια είτε ακόμη και στο ίδιο τους το σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σε συνομιλία που είχε με την εκπομπή ο πατέρας, η μητέρα και θείος του άτυχου παιδιού οι οποίο είναι όλοι τους συγκλονισμένοι και έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους. Ο πατέρας ανέφερε το πως ανακάλυψε ο ίδιος και η μητέρα του παιδιού το τι είχε συμβεί, τι συμπτώματα είχε και το παιδί και πως κατάφεραν να του πει την αλήθεια γιατί φοβόταν μην το μαλώσουν. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πήγε στο σπίτι των παιδιών και μίλησε με τους γονείς του οι οποίοι του απάντησαν ο μεν ένας ότι “δικό μας παιδί δεν το κάνει αυτό” ενώ όταν φώναξαν έξω το άλλο παιδί ο πατέρας του θύματος το ρώτησε και αν το έκανε και εκείνο απάντησε με ειλικρίνεια ότι “αυτό έκανα με δύο άτομα”!

Ο θείος εξέφρασε την απορία τους για το πως κάνουν την δουλειά τους οι νηπιαγωγοί και αν είναι δυνατόν να χάνουν 3 παιδιά επί 2ο λεπτά. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε “Το σχολείο πρέπει να εξαφανιστεί από εκεί.  Οι δασκάλες να εξαφανιστούν από εκεί”. Μάλιστα αποκάλυψαν ότι οι δασκάλες τηλεφωνούσαν στην μητέρα και της έλεγαν να μην φέρεις την τηλεόραση εδώ γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας και θα πάμε ΟΛΟΙ φυλακή!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ανθούλα Ανάσογλου (δικηγ. οικογ. 5χρονου): «Έκανα αίτημα εξαίρεσης της προέδρου»

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου η οποία όπως ανέφερε στον κ. Κουσουλό ότι έκανε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου.

Πολύβια Γεράκη – Ψυχολόγος: «Δεν μπορεί ένα παιδί να φανταστεί κάτι τέτοιο»

Στην εκπομπή μίλησε και η Ψυχολόγος Πολύβια Γεράκη η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Δεν μπορεί ένα παιδί να φανταστεί κάτι τέτοιο».

Στην αρχή εξέφρασε την απογοήτευση της που είναι αναγκασμένοι να μιλήσουν για ένα τόσο τραγικό γεγονός και ήλπιζε να ήταν καλύτερη η επικαιρότητα.

Όπως τόνισε η κ. Γεράκη τα παιδιά στην ηλικία των 5 ετών εξερευνούν το σώμα του και απλά διαπιστώνουν τις διαφορές ότι ένα κοριτσάκι διαφέρει από ένα αγοράκι και μέχρι εκεί.  Για να προχωρήσει ένα παιδί σε άλλες πράξεις και μάλιστα σε μια τέτοια κακοποίηση πρέπει να υπάρχουν είτε ερεθίσματα από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το ευρύτερο ίσως οικογενειακό περιβάλλον που τα καθιστούν είτε θεατές είτε ότι τα ίδια έχουν βιώσει κάτι ανάλογο… Δεν μπορεί ένα παιδί να φανταστεί κάτι τέτοιο.  Ελπίζω να έχουν δει κάτι και όχι να έχουν βιώσει τα ίδια τέτοια κακοποίηση.                   5χρονου

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π. Κουσουλός για φωτιά στο Ξυλόκαστρο: «Το εξοχικό μου είναι στο Δερβένι Κορινθίας – Η φωτιά ξέφυγε για ακόμη μια φορά»

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη – Ένας τραυματίας

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ