Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Μιχάλης Κατρίνης: «Θέλω ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό με το λόγο στους πολίτες, όχι ένα φοβικό κόμμα»

Διεκδικώ σήμερα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη που θα ανατρέψει το σημερινό πολιτικό σκηνικό και θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα και το μοντέλο εξουσίας της διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Του Μιχάλη Κατρίνη

Μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα πρωταγωνιστήσει και θα αγωνιστεί για μια δίκαιη κοινωνία ανάπτυξης και ευημερίας για όλους, όχι ένα μικρομεσαίο κόμμα που θα λειτουργεί ως δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη. Δεν ζητώ την ψήφο σας απλώς για μια θέση ηγεσίας. Ζητώ τη στήριξη όλων όσοι πιστεύουν σε ένα ΠΑΣΟΚ που θα επιστρέψει στις ρίζες του και θα αναδειχθεί ως η πραγματική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Αυτή την οποία αναζητούν εκατομμύρια πολιτών που έστειλαν μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Μητσοτάκη με την ψήφο τους ή την αποχή τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Πιστεύω σε ένα ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, όπου οι πολίτες θα έχουν λόγο και θα συνδιαμορφώνουν το πρόγραμμά του. Θέλω ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, όχι έναν κλειστό γραφειοκρατικό μηχανισμό. Ένα ΠΑΣΟΚ που θα παίρνει γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες όποτε χρειάζεται με τον τρόπο που χρειάζεται, όχι ένα φοβικό κόμμα. Ένα ΠΑΣΟΚ που θα συνδέεται με τις παραγωγικές τάξεις, την αυτοδιοίκηση, τους νέους και τον κόσμο της εργασίας. Πιστεύω σε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα αποφεύγει να μιλήσει για όσα ενοχλούν τους λίγους και ισχυρούς.

Είμαι εδώ για όσους πιστεύουν ότι η πολιτική πρέπει να επιστρέψει στους πολίτες. Είμαι εδώ για όσους πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στους Έλληνες. Γνωρίζω ότι δεν είμαι ο εκλεκτός διαφόρων συστημάτων που θέλουν να εγκλωβίζουν την πολιτική στο πλαίσιο των δικών τους σχεδιασμών. Γι’ αυτό, το δικό μου μήνυμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες είναι να γίνει αυτό που δεν θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα. Να δημιουργήσουμε τη μεγάλη παράταξη που θα απαλλάξει τη χώρα από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άννα Διαμαντοπούλου: Προεκλογικό σποτ Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μπέζο, Φασουλή και Σπύρο Παπαδόπουλο (Βίντεο)

Η Αναγέννηση της πατρίδας περνά από την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ