Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ένταση και επεισόδια στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα – Δεν επιτρέπουν στον παλαιοχριστινό Μ. Καλαϊτζιδάκη να δει τα ανήλικα παιδιά του

Συνέχεια είχε το θέμα της αφαίρεσης των παιδιών και των βρεφών από την επονομαζόμενη οικογένεια των παλαιοχριστινών του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη στην εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρο Κουσουλό, καθώς σήμερα υπήρξε ένταση και επεισόδια καθώς προσπάθησε τόσο ο ίδιος να δει  και η μητέρα να δει και να θηλάσει το βρέφος της και δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Στη συνέχεια κατέφθασε στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία της οικογένειας με το νεογέννητο .

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν για πρώτη φορά τόσο η μητέρα όσο και η κόρη για τις πολύ δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν καθώς είναι αδιανόητο για μία μάνα να μην μπορεί να θηλάσει ή να δει το παιδί της.  Επίσης στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Θεοδωρόπουλος για το τι έχει γίνει αλλά κια για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί προκειμένου να αποκατασταθεί η επικοινωνία της οικογένειας με τα παιδιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ
ΟΣΕ: Παραίτηση Γραμματίδη από τη θέση του μεταβατικού προέδρου του Οργανισμού – Δηλώνει πως πέτυχε στην αποστολή του

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ