Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αποκλειστικά στο “OPEN Τώρα” οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της πρώην Playmate Σύλβιας Παπαδάκη

Αποκλειστικά  στην εκπομπή “OPEN Τώρα” οι τελευταίες εξελίξεις  στην αντιδικία της πρώην Plyamate Σύλβιας Παπαδάκη με τον πρώην σύζυγό της.

Τον Νοέμβριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η μητέρα για τον πατέρα των παιδιών της, ενώ για πρώτη φορά ακούγεται τι απαντά ο πρώην σύζυγος της Playmate για την επιμέλεια των παιδιών και τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Βαγγέλης Τριάντης μίλησε και τον κ. Νίκο Μιχαλόλια, έγκριτο δικηγόρο, που εκπροσωπεί την πλευρά του πατέρα ο οποίος είπε ότι δυστυχώς έχει οδηγία από τον εντολέα του να μην έχει δημόσια παρουσία σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  και μια ανακοίνωση αναφέρθηκε μόνο στην απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που προσωρινά δικαιώνει την πλευρά του πατέρα. Τονίζει δε στην ανακοίνωση του ότι μέλημα όλων θα πρέπει να είναι η προστασία των παιδιών.

Από την πλευρά της η playmate, όπως υπενθύμισε ο κ. Κουσουλός, απάντησε μέσω αποκλειστικής δήλωσης στο eReportaz.gr ότι “η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων είναι προσωρινή, ότι ορίζει πρωτοφανώς ότι παρόλο ότι έχω την συνεπιμέλεια των παιδιών και δικαιούμαι μηνιαίας διατροφής υποχρεούμαι να μετακομίσω στο Λονδίνο για να έχω τη συνεπιμέλεια κατά παράβαση παντός ατομικού και Συνταγματικού μου δικαιώματος, ότι η διαμεσολάβηση και η οριστική απόφαση που θα ορίσει την συνεπιμέλεια, διατροφή τέκνων, μόνιμης κατοικίας του και άλλα θέματα οικογενειακού δικαίου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Στην συνέχεια η κυρία Παπαδάκη ανέφερε ότι “ο πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών τα έχει παρενοχλήσει τα παιδιά του και υπάρχει βίντεο για αυτό και ενώ κατατέθηκε σχετική μήνυση που δεν αξιολογήθηκε ορθώς από την προϊσταμένη του τμήματος ανηλίκων, τον άφησε ελεύθερο και ο πατέρας πήρε αμέσως τα παιδιά μέσα στα μεσάνυχτα με λίαρ τζετ να τα μεταφέρει εκτός Ελλάδος παρόλο δεν έχει τη συναίνεση μου ως ασκούσα τη συνεπιμέλεια.¨.

Δείτε αναλυτικά το τι ελέχθη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης Μπακογιώργου κραυγάζει στο “OPEN ΤΩΡΑ” και στον Π. Κουσουλό: «Νιώθω αηδία και θάνατο για αυτές που την σκότωσαν»
Αποκλειστικά στο “Open Τώρα¨: Τι αναφέρει η παιδοψυχιατρική έκθεση για το 5χρονο θύμα βιασμού στην Αλεξανδρούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ