Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Εξέλιξη “βόμβα”: Προκαταρκτική έρευνα για κακούργημα στην υπόθεση με την πρώην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και την “βιομηχανία” ψευδών βεβαιώσεων για δήθεν κακοποίηση παιδιών από πατέρες

Παρόλα τα ασφαλιστικά ή άλλα μέτρα με τα οποία προσπάθησαν να φιμώσουν την έρευνα που ξεκίνησαν οι “Ανοικτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό” και η εφημερίδα ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός συνέχισε την έρευνα του και μέσα από την καθημερινή εκπομπή του “OPEN Τώρα” έριξε είδηση “βόμβα” για την εξέλιξη της υπόθεσης της πρώην (;) ψυχολόγου της ΕΛΑΣ.

Την είδηση αποκάλυψε η έγκριτος δικηγόρος Χριστίνα Φλώρου η οποία εκπροσωπεί πολλούς πατέρες που βρέθηκαν στην τρομερά δύσκολη θέση του κάποια ψευδής βεβαίωση να τους αναφέρει ως κακοποιητές των παιδιών τους, κάτι που κατέστρεφε και την δική τους ζωή αλλά και των ίδιων του των παιδιών που “φύτευαν” στο μυαλό τους ανύπαρκτες καταστάσεις. Έτσι η κυρία Φλώρου αποκάλυψε ότι πλέον “έσπασε” η δικογραφία που χειριζόταν η  ίδια, η οποία αποτελείται από πολλές κούτες με στοιχεία για εισαγγελείς ανηλίκων δικηγόρους, ψυχολόγους και πιθανόν και άλλους και με εντολή του Αρείου Πάγου θα γίνει προκαταρκτική έρευνα στην ΓΑΔΑ αλλά αυτή τη φορά για κακουργήματα.

Μάλιστα στο σημείο αυτό επενέβη ο εμπειρότατος Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και ύφος, αναρωτήθηκε μήπως αφού στην υπόθεση εμπλέκονται 2-3 άτομα ή και περισσότερα μήπως εξεταστεί πλέον και το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης!

Βεβαίως όπως τόνισε η δικηγόρος κ. Φλώρου ουδείς γνωρίζει το τι αποτέλεσμα θα έχει η έρευνα αυτή μια και δεν το βλέπει πολύ εύκολο να τα βάλεις κανείς με τους “δικούς” του επαγγελματικά ανθρώπους, αλλά θα περιμένουμε…

Στη συνέχεια παρενέβη και ένας πατέρας, θύμα της ψυχολόγου, όπου με το “καλημέρα” είπε ότι είναι τεράστιο το λάθος του να ανατεθεί η προκαταρκτική έρευνα στην ΓΑΔΑ, μάλιστα απόρησε “πως ένας τόσο τέλειος εισαγγελικός λειτουργός όπως είναι ο κ. Νούλης, έκανε ένα τόσο τραγικό λάθος, πως έστειλε τη δικογραφία για κακούργημα στο σπίτι της, γιατί το Ανηλίκων της ΓΑΔΑ είναι το σπίτι της! Μην ξεχνάμε ότι αυτή η γυναίκα έχει πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνες μαζί με τις δύο ψυχολόγους που είναι στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Μην ξεχνάμε ότι είχε το σύντροφο της στον οποίο κατέθεσε το δικό μου το παιδί. Μην ξεχνάμε ότι σε σωρεία υποθέσεων πατεράδων αναφέρονται τα ίδια επαναλαμβανόμενα ονόματα… Ενώπιον εμού του Υπαστυνόμου τάδε και του ανακριτικού υπαλλήλου τάδε ή της αρχιφύλακα τάδε. Τα ονόματα είναι επαναλαμβανόμενα… Η ΓΑΔΑ, το Ανηλίκων είναι το σπίτι της και οι ψυχολόγοι είναι φίλοι της…”.

Μάλιστα στην ερώτηση του Πέτρου Κουσουλού αν εκφράζει την ανησυχία ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να κουκουλώσουν την υπόθεση ο πατέρας αυτός για άλλη μία φορά συγκλόνισε με την απάντηση του: Είμαι κάπου μεταξύ αμφιβολίας και βεβαιότητας…                                        ψυχολόγου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής με όλες τις λεπτομέρειες που ελέχθησαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρει στο “OPEN Τώρα” η χρυσή Παραολυμπιονίκης Α. Σταματοπούλου: «Παίρνουμε μετάλλια και δεν δικαιούμαστε καμία οικονομική επιβράβευση, ούτε καν ηθική»

Ιανός – Μητέρα φαρμακοποιού: «Δεν μπορώ να δεχτώ την πρόταση του εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία έφταιγε η ίδια η κόρη μου που πνίγηκε»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ