Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αποκλειστικά στο “OPEN ΤΩΡΑ” – Μαρία Καρυστιανού σε αδέρφους Πλακιά: Μην με πλησιάσετε στα 200 μέτρα

Με ασφαλιστικά μέτρα η Μαρία Καρυστινού απαντά τις επόμενες ώρες στους αδελφούς Πλακιά όπως αποκάλυψε η εκπομπή του  Πέτρου  Κουσουλού OPEN ΤΩΡΑ!

Μετά το εξώδικο η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών πηγαίνει ένα βήμα πιο κάτων την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τα αδέλφια Πλακιά και ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να τους απαγορευτεί οποιαδήποτε αναφορά προς το όνομά της είτε στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης είτε στον Τύπο, να μην την πλησιάζουν σε απόσταση 200 μέτρων,

Επιπλέον ζητά να τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και ποινή κράτησης 6 μηνών σε περίπτωση παραβίασης των όρων των ασφαλιστικών μέτρων.

Μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα η κυρία Καρυστιανού ζητά την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα απαγορεύει στα αδέρφια Πλακιά οποιαδήποτε αναφορά στην ίδια.

Μάλιστα όπως σχολίασε ο κ. Κουσουλός “φουντώνει η μάχη και είναι δυστύχημα το ότι φουντώνει η μάχη… Δεν θα έπρεπε να φουντώσει αυτή η μάχη σύσσωμες οι οικογένειες, όλες μαζί σε κλίμα ομόνοιας, σύμπνοιας και αλληλεγγύης να δώσουν αυτόν τον αγώνα, που είναι σκληρός, που είναι δύσκολος. Τα βάζουν με συμφέροντα, τα βάζουν με εργολάβους, τα βάζουν με σταθμάρχες και τα βάζουν με το ίδιο το πολιτικό σύστημα όμως είναι πραγματικά θλιβερό και λυπηρό ότι υπάρχουν εξώδικα και σύντομα και ασφαλιστικά μέτρα.”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωβαρόμετρο: Ακρίβεια, οικονομία και υγεία απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες

Μαθητής «ψάχνει» το σχολείο του και το δίκιο του!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ