Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ελευσίνα: Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου χαστούκισε μαθητή – Στο Τζάνειο ο μαθητής – Στον εισαγγελέα η Διευθύντρια

Διευθύντρια σχολείου στην Ελευσίνα κατηγορείται ότι χαστούκισε μαθητή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής OPEN Τώρα με τον Πέτρο Κουσουλό.

Το περιστατικό συνέβη χθες σε σχολείο της Ελευσίνας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ο μαθητής για εξετάσεις στο Τζάνειο Νοσοκομείο ενώ η Διευθύντρια του σχολείου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με την έρευνα της εκπομπής και του ρεπόρτερ Νίκου Νικολετάκη, υπήρξε πριν από το συμβάν τσακωμός μεταξύ μαθητών και πάνω στον καυγά εκεί παρενέβη η Διευθύντρια για να τους χωρίσει και “κάπου εκεί κάτι έγινε”… Υπάρχουν μαρτυρίες ότι θα χτυπήματα που δέχθηκε το παιδί τα έκανε το άλλο παιδί, αυτό βεβαίως μένει να αποδειχθεί από την έρευνα των αστυνομικών.

Η εκπομπή επικοινώνησε με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου ανέφεραν ότι εξετάζουν το περιστατικό. Με την Διευθύντρια του σχολείου δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει η εκπομπή μια και απουσίαζε σήμερα από το σχολείο.

Δήλωση έκαναν και γονείς του σχολείου οι οποίοι ανέφεραν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ομαλή λειτουργία του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. εφιστά την προσοχή των πολιτών για απάτες μέσω κακόβουλων τηλεφωνικών κλήσεων

Αποκλειστικά στο “OPEN ΤΩΡΑ” – Μαρία Καρυστιανού σε αδέρφους Πλακιά: Μην με πλησιάσετε στα 200 μέτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ