Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κωστής Χατζηδάκης: Μετωπική επίθεση σε Σταϊκούρα, Ταχιάο στη Βουλή για την Αττική Οδό

Ο Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε σε Χρήστο Σταϊκούρα και Νίκο Ταχιάο κατηγορώντας τους ότι δεν έτρεξαν όπως έπρεπε τη νέα Σύμβαση Παραχώρησης της Αττικής Οδού.

Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών: «Γνωρίζει ο κ. Ταχιάος, γνωρίζει ο κ. Σταϊκούρας, γνωρίζουν οι παραχωρησιούχοι ότι πιέσαμε από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να τρέξουν γρήγορα τα πράγματα».

Και συνέχισε λέγοντας: «το υπουργείο Υποδομών ήταν αυτό που έπρεπε να τρέξει τα πράγματα, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που πιέσαμε και τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να έρθουμε νωρίς και να γίνει η αλλαγή σκυτάλης στις 6 Οκτωβρίου».

Γαλάζιοι βουλευτές σχολίαζαν ότι πρόκειται για την πρώτη ευθεία και ανοικτή επίθεση υπουργού κατά υπουργών ενώ κάποιοι ανέφεραν σε πηγαδάκια ότι ο Κωστής Χατζηδάκης μετά τις δύο ερωτήσεις που δέχθηκε από βουλευτές της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλασιάζεται το επίδομα αναδοχής για τα παιδιά με αναπηρία

“OPEN Τώρα”: Τι υποστηρίζει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου για την εμπλοκή του Αντιδημάρχου στην πρόκληση της φωτιάς – Τι είπαν κάτοικοι

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ