Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αποκλειστικά στο “OPEN Τώρα” η Σύλβια Παπαδάκη: Κατέθεσε μήνυση για κακούργημα εναντίον του πρώην συζύγου της – Κακοποιούσε τα παιδιά, την μητέρα μου και εμένα

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα η πρώην playmate Σύλβια Παπαδάκη μαζί με τους νομικούς της παραστάτες,  δικηγόρους Νίκο Μπούρα και Νικόλαο Λιμπάνστη, κατέθεσε μήνυση για το κακούργημα της …..

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 28/9 η κ. Παπαδάκη συνελήφθη  για παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορά τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών της ηλικίας, 3 και 4 ετών. Μάλιστα ο κ. Νίκος Μπούρας ανέφερε και το παράδοξο ότι ενώ από το Σάββατο που βρισκόταν στην ΓΑΔΑ στο τμήμα Ανηλίκων η. Παπαδάκη υπέβαλε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, γνωστοποίησε στους αστυνομικούς  τη μήνυση και για ένα τόσο σοβαρότατο θέμα, όπως η κακοποίηση των παιδιών, επιτράπηκε στον πατέρα να πάρει τα παιδιά και να φύγει άμεσα στο εξωτερικό.

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά η κ. Σύλβια Παπαδάκη η οποία αναφέρθηκε στην μήνυση που κατέθεσε για την κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα της για την οποία όπως είπε υπάρχουν και αποδείξεις χωρίς να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα αυτό.

Μετά την αλλαγή της νομικής ομάδας μου έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς και κατ’ επέκταση και στην Ελληνική δικαιοσύνη, είπε αρχικά η κ. Παπαδάκη. Μάλιστα τελικά έγινε αυτό που φοβόμασταν και είχα πει στην ΓΑΔΑ ότι δηλαδή θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό κάτι που έγινε άμεσα συνέχισε η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών.

Μάλιστα απαντώντας σε ερωτήσεις του κ. Κουσουλού ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά για τα οποία έχουν κατατεθεί μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τόσο της μητέρας της όσο και της ιδίας και για αυτό τον λόγο άλλωστε είχε εγκατασταθεί από της ΕΛ.ΑΣ, το Panic Button.

Επίσης η κ. Παπαδάκη αναφέρθηκε και στο ότι υπάρχουν και άλλες μηνύσεις εναντίον του πατέρα τους.

Δείτε τις δηλώσεις της κ. Παπαδάκη στην κάμερα της εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρόδος: 49χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδί 3,5 χρονών
Αποκλειστικά στο “OPEN Τώρα” – Μαρία Καρυστιανού: Δεν κάνω πίσω, ασφαλιστικά μέτρα για τον Πλακιά ότι και να γίνει…

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ