Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κέλλυ Καμπάκη: Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση και στη συνοδηγό του αυτοκινήτου για τον θάνατο της άτυχης Έμμας

Η ιστορία της Έμμας  απλά χωρίς επίθετο, όπως την έμαθε όλη η Ελλάδα από το τραγικό ατύχημα που είχε στην Θεσσαλονίκη όπου ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε και μάλιστα δύο φορές και την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη.

Οι γονείς της Έμμας όταν πληροφορήθηκαν από τους γιατρούς της ότι ήταν κλινικά νεκρή προχώρησαν σε μια κίνηση μεγαλείου ψυχής που δεν ήταν άλλη από του να δωρίσουν τα όργανα της για να σωθούν συνάνθρωποι μας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου καταδικάστηκε, όπως υπάρχει ένα παράδοξο στην υπόθεση που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς λογικός άνθρωπος. Η συνοδηγός που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και που εξαφανίστηκε μετά τον τραυματισμό της Έμμας, που δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να πάει το ΕΚΑΒ ή να ζητήσει οποιαδήποτε βοήθεια “δεν υπάρχει” για την ελληνική δικαιοσύνη, λες και δεν ήταν στο αυτοκίνητο.  Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε η μητέρα της Έμμας. κυρία Κέλλυ Καμπάκη, στον Πέτρο Κουσουλό προχθές έμαθε για μια συνοδηγό σε αυτοκίνητο που “έφαγε” κλήση γιατί δεν φορούσε ζώνη! Και η συνοδηγός του αυτοκινήτου που ουσιαστικά αφαίρεσε τη ζωή της Έμμας, “δεν ήταν καν μέσα στους μάρτυρες η συνοδηγός..  δεν εξηγείται.. Μα πως είναι δυνατόν αναρωτήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός;

Στα άλλα παράδοξα της υπόθεσης ενώ η συνοδηγός συνελήφθη πέντε λεπτά πριν παραδοθεί στην δικογραφία αναγράφεται ότι παραδόθηκε στην αστυνομία από μόνη της!

Στη συνέχεια της συνομιλίας της με τον παρουσιαστή η κ. Κέλλυ Καμπάκη είπε ότι η συνοδηγός δεν έχει καταλάβει τι κάνει δεν έχει συνείδηση…, ότι δεν πιστεύω ότι σοκαρίστηκε  απλά φοβήθηκε τι θα πάθει η ίδια. Εγκατέλειψαν το παιδί μου, πήγαν στο Σέιχ Σου και αυτός έκρυψε τις πινακίδες αυτή κάπνιζε και ενώ είχε τηλέφωνο στα χέρια δεν ειδοποίησε κανέναν. Πήγε σε ξενοδοχείο μαζί του αλλά λέει ότι δεν τον γνώριζε… Έκατσε σπίτι της για 40 ολόκληρες ώρες αλλά δεν ενημέρωσε κανέναν. Μετά πήγε στη δουλειά της και την συνέλαβαν… Η μητέρα της Έμμας πιστεύει ότι κάποιοι καλύπτουν αυτή την κοπέλα…ποιος είναι ο λόγος;

Στη συνέχεια μίλησε με τον Πέτρο Κουσουλό και ο Νικόλας Ρουσσόπουλος δικηγόρος της οικογένειας ο οποίος ανέφερε ότι ο ανακριτής την άφησε ελεύθερη μετά την απολογία της και ότι έχουν καταθέσει μήνυση που είναι στη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης και την μήνυσαν για ηθική αυτουργία ότι είναι αυτή που ενίσχυε την αμελή επικίνδυνη οδήγηση του οδηγού και ότι δεν σταμάτησε τον οδηγό για να κατέβει η ίδια πριν από το ατύχημα ή να βοηθήσει το θύμα.

Ο Πέτρος Κουσουλός σε κάποιο σημείο είπε “έχεις πατήσει έναν άνθρωπο και το παίζεις θλιμμένη χήρα…πας στη δουλειά σου και δεν λες τίποτα….”

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρόδος: 49χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδί 3,5 χρονών

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 16χρονος που καταγγέλθηκε από 13χρονη για βιασμό

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ