Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 234.000 εκλογείς, πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τα εκλογικά κέντρα να έχουν ανοίξει από τις 07:00 ώστε υποδεχθούν τα μέλη και τους φίλους του κινήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη είναι αισιόδοξα για μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με το ενδεχόμενο ο αριθμός να ξεπεράσει τις 300.000 να είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Αντίστοιχη εικόνα προσέλευσης μεταφέρουν και τα επιτελεία των έξι υποψηφίων -Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Γερουλάνου, Νάντιας Γιαννακοπούλου, Άννας Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα, Μιχάλη Κατρίνη, που από την πλευρά τους «όργωσαν» τη χώρα κατά την προεκλογική περίοδο που διήρκεσε περί τις 100 μέρες (από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Ιουνίου).

Υπενθυμίζεται ότι στις εσωκομματικές εκλογές του 2021 του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν 270.706 ψηφοφόροι. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου έλαβε 508.431 ψήφους, ενώ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου είχε λάβει 676.165.

Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο γραφείο του, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Γερουλάνος θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο γραφείο του, επί της Κολοκοτρώνη. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα τα παρακολουθήσει εξίσου στα γραφεία της, επί της Αθανασίου Διάκου.

Ο Χάρης Δούκας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα σε γραφεία στενού συνεργάτη του επί της Χαριλάου Τρικούπη 18, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου θα δει τα αποτελέσματα στο σπίτι της με την οικογένειά της. Ο Μιχάλης Κατρίνης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του, επί της οδού Ακαδημίας 57.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κατατεθεί αίτημα από πλευράς Χάρη Δούκα στην ΕΔΕΚΑΠ για παράταση της διαδικασίας μετά τις 19:00, που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεραπετρίτης από Κάρπαθο: Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για την ασφάλεια των νησιών

Εμφανίστηκε ο Κασσελάκης – Δέσμευση για ανανεωμένο κόμμα σε περιοδεία στο Νέο Ηράκλειο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ