Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Β. Κεχαγιά για ΣΥΡΙΖΑ: Έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο και πρέπει να βάλει την αφύπνιση 

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή Update και τον δημοσιογράφο Κώστα Λασκαράτο η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «[…] σίγουρα μιλούν γιατί σίγουρα σχεδιάζουν και συντονίζουν, αλλά πράγματι το κλίμα και η ατμόσφαιρα δεν είναι καθόλου ενδεδειγμένη για ένα κόμμα το οποίο είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα έπρεπε να κοιτάζει άλλα πράγματα στην παρούσα φάση, δηλαδή το πώς θα “κοντύνει” περισσότερο την κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη».

Η κ. Κεχαγιά μίλησε για μια απίστευτη εσωστρέφεια η οποία δεν έχει σταματημό. «Προσωπικά σκέφτομαι τους ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει αυτό το κόμμα και έχουν ψηφίσει αυτό το κόμμα πόσο μεγάλη απογοήτευση νιώθουν. Θεωρώ και γιατί δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτική ότι υπάρχουν στελέχη μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έχουν δείξει την ενδεδειγμένη σοβαρότητα και αξιοπιστία που επιτάσσουν οι συνθήκες τις οποίες βιώνει τώρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης[…] όλοι φάνηκαν ότι έβρεξαν τα πόδια τους, να μην εξαιρέσω και τον εαυτό μου, όμως κάποιοι πλατσουρίζουν και κάποιοι μπήκαν μέχρι το κεφάλι μέσα».

« Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο και πρέπει να βάλει την αφύπνιση»

Στην ερώτηση αν το τάιμινγκ για το ΣΥΡΙΖΑ είναι καλό, ουδέτερο ή καταστροφικό η Βούλα Κεχαγιά απάντησε « Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο και πρέπει να βάλει την αφύπνιση, alarm, alert, δεν ξέρω πως λέγεται αυτό και ενδεχομένως η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ να είναι ένα καλό σκούντημα, ένα τράνταγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ για να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι αν δεν υπάρξει σοβαρότητα και αξιοπιστία που κατά τη γνώμη μου μπορεί να υπάρξει, αλλά αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, χάνει όλο και περισσότερο πολιτικό και εκλογικό έδαφος, να κάνει μια νέα αρχή. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψήφισε η Εύα Καϊλή στις εσωκομματικές εκλογές

Ορεστιάδα: Σύλληψη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ