Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος και ο επικοινωνιολόγος Γ. Τράπαλης αναλύουν το χθεσινό αποτέλεσμα

Ο Ν. Ανδρουλάκης και Χ. Δούκας πέρασαν στον επόμενο γύρο διεκδίκησης για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ποιες συμμαχίες θα καθορίσουν το νικητή; Στην εκπομπή “OPEN Τώρα” ανέλυσαν το αποτέλεσμα ο Θανάσης Κατερινόπουλος ως ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο επικοινωνιολόγος-αναλυτής Γ. Τράπαλης.

Με εμφανή την ικανοποίηση του ο κ. Κατερινόπουλος ανέλυσε το χθεσινό αποτέλεσμα μια και ποτέ δεν έκρυψε την συμπάθεια του προς τον Νίκος Ανδρουλάκη. Παράλληλα έδειξε ικανοποιημένος και από τη συμμετοχή του κόσμου και τόνισε ότι πολλά θα κρίνουν οι συμμαχίες μεταξύ των άλλων υποψηφίων που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Μάλιστα όπως είπε στο τέλος ο κ. Κατερινόπουλος όλοι αυτοί οι οποίοι, οι 300.000 άνθρωποι, που πήγαν και ψήφισαν χθες για την εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ είναι εν δυνάμει πυρήνες από εδώ και πέρα γιατί μιλάμε για ένα κόμμα που είναι συμμετοχικό και ελπίζω από εδώ και πέρα να γίνει ακόμη περισσότερο.

Με την τελευταία αυτή άποψη του Ταξιάρχου εα και ειδικού συνεργάτη της εκπομπής Θ. Κατερινόπουλου διαφώνησε ο επικοινωνιολόγος και αναλυτής κ. Τράπαλης ο οποίος είπε ότι “οι εν δυνάμει πυρήνες και πολλαπλασιαστικά” είναι κάτι που δεν έχει φανεί στο ΠΑΣΟΚ σε δύο εκλογικές διαδικασίες. Δεν είναι απαραίτητα ευοίωνο αυτό το οποίο είδαμε σε δύο αναμετρήσεις. Για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ έχει κατέβει με πολλές επιλογές παράταξης, δεν έφερε αυξημένη συμμετοχή στην κάλπη, πάντα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές…

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο… ετοιμοπόλεμος Κασσελάκης και η συνάντηση με Κοκλώνη

Αναπολούν τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ