Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Φίλη Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις φωνές της και έβλεπα στο σώμα της σημάδια από χτυπήματα»

Η φίλη της Φαίης περιγράφει τη φρίκη που ζούσε η 23χρονη έγκυος με δύο παιδιά στα χέρια της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς της. Καταγγέλλει ότι και η ηλικιωμένη γειτόνισσα της Φαίης υπήρξε και εκείνη θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης.

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία παρουσίασε σήμερα η εκπομπή “OPEN Τώρα”. Συγκεκριμένα με το πρόσωπο της μίλησε η φίλη της Φαίης Μπακογιώργου, η Θάλεια Γκίκα, η οποία ήταν ίσως από τους μοναδικούς ανθρώπους που προσπαθούσε να βοηθήσει την άτυχη Φαίη στο μαρτύριο που περνούσε. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά, πως μπήκε στο σπίτι, τι είδε, για τις φωνές που άκουγε μια και έμενε ακριβώς από επάνω από το διαμέρισμα που ζούμε η Φαίη, το τι είχε πει στην αστυνομία και πως προσπάθησε με τις όποιες δυνάμεις είχε να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα.

Η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης διακόπηκε για την 22α Οκτωβρίου μια και η βασική κατηγορούμενη δεν βρίσκει δικηγόρο να την υπερασπιστεί.

Δείτε την σημαντική μαρτυρία της Θάλειας Γκίκα που θα καταθέσει και στη δίκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Φάκελος Λούνα Παρκ”: Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη και τον χειριστή και για συνέργεια στον μηχανικό

Αρχή για το Ξέπλυμα: Εντόπισαν «απάτη του CEO» 2,5 εκατ. ευρώ σε βάρος ιταλικής εταιρείας real estate

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ