Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Νοσοκομείο Δράμας: Δώδεκα γιατροί ετοιμάζουν ομαδική παραίτηση (Βίντεο)

Με παραιτήσεις ανά χείρας βρίσκονται δώδεκα γιατροί στη Δράμα, στο ομώνυμο νοσοκομείο πιο συγκεκριμένα, διαφόρων ειδικοτήτων, μετά την απόφαση της Διοικήτριας να τους απασχολεί ως παθολόγους, για να καλύπτουν τα κενά στα επείγοντα περιστατικά κατά τη διάρκεια των εφημεριών.

Σύμφωνα με το Star, με έγγραφο οι γιατροί στη Δράμα, καρδιολόγοι, νευρολόγοι, νεφρολόγοι, πνευμονολόγοι, καλούνται να εργαστούν και ως παθολόγοι στα επείγοντα κατά τη διάρκεια των εφημεριών, μετά την παραίτηση των συναδέλφων τους στην παθολογική κλινική.

Στο νοσοκομείο επικρατεί αναβρασμός, καθώς οι δώδεκα γιατροί βρίσκονται με τις παραιτήσεις στα χέρια, εάν η Διοικήτρια δεν πάρει πίσω το έγγραφο που τούς απέστειλε, για να καλύψουν τα κενά του νοσοκομείου.

Μάλιστα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των γιατρών με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, για να βρεθεί μία λύση, ενώ η υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος βρίσκεται μέχρι στιγμής στο 50%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Μανιουδάκη: Σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο και βρέθηκε νεκρός – Το …πρόχειρο πόρισμα του ιατροδικαστή και το κανονικό

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε εμμονική θαυμάστρια

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ