Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Κ. Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και δεν θα είναι – Ο Αντώναρος να φύγει με τις κλωτσιές

Στα ύψη διατηρείται η ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κώστα Ζαχαριάδη να στρέφεται εκ νέου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έκπτωτος πρόεδρος “δεν μπορεί δεν θα είναι ξανά υποψήφιος” μετά το εξώδικο που απέστειλε στο κόμμα.

Ειδικότερα, μιλώντας Talk Radio, ο Κ. Ζαχαριάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “αν το θέμα για τον Κασσελάκη είναι η κρατική επιχορήγηση να του τη δώσουμε και να μας αφήσει ήσυχους”.

“Είμαι έξω φρενών που εδώ και ένα χρόνο μας έχει διαλύσει” είπε, τονίζοντας ότι “τα λάθη είναι για να διορθώνονται”, ενώ κάλεσε τον έκπτωτο πρόεδρο “να πάρει όποιους νομίζει και να κάνει δικό του κόμμα.”

Ο Κ. Ζαχαριάδης έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Ευάγγελο Αντώναρο, σχολιάζοντας αναρτήσεις που κάνει.

Λέγοντας ότι αυτό δεν είναι εικόνα κόμματος αλλά ηθικής παρακμής, ο Κ. Ζαχαριάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “ήρθε ο Αντώναρος στα 60 να μας πετάει λάσπη; Νομίζει ότι είμαστε εδώ για τον μισθό και τον οδηγό;”

“Να φύγει με τις κλωτσιές, να τον εκπαραθυρώσουμε. Αλήθεια ο κ. Κασσελάκης τι λέει για αυτά;”, πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας σχετική κριτική που του γίνεται από την πλευρά Κασσελάκη, ο Κ. Ζαχαριάδης αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να θεωρούν τον ίδιο “αποτυχημένο” που συγκέντρωσε 13% στο Δήμο Αθηναίων, όταν κάποιοι έχουν “πάει” το κόμμα στο 6%.

Όπως υποστήριξε, με ελάχιστα χρήματα και σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό και μέσω συνεργασιών να εκδιώξει τον κ. Μπακογιάννη από τη Δημαρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tουρκικές αερογραμμές: Έκτακτη προσγείωση Α350 στη Νέα Υόρκη επειδή ο 59χρονος κυβερνήτης πέθανε εν πτήσει

Πολάκης σε Τζάκρη για εξώδικο Κασσελάκη: Πες του μορφονιού να το πάρει πίσω

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ