Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός: Ο Φαλ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Μουστάφα Φαλ ενσωματώθηκε σήμερα στις ομαδικές προπονήσεις, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η σημερινή (9/10) προπόνηση για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι μπήκε στην τελική ευθεία να πατήσει σιγά-σιγά παρκέ και σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, ενδεχομένως και στον μεθαυριανό (11/10) αγώνα με την Ζάλγκιρις (21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ λόγω ασθένειας, καθώς και οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς. Το καθεστώς συμμετοχής του ΜακΚίσικ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Ο Γάλλός ψηλός βρισκόταν εκτός δράσης από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν υπέστη κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού. Έκτοτε η αποθεραπεία του δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να υπάρξει ο φόβος ότι θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το καλοκαίρι, μέχρι να έρθει η ανακούφιση στο στρατόπεδο των “ερυθρολεύκων” στις 28 Αυγούστου, στο άκουσμα της είδησης ότι τελικά ο Γάλλος γίγαντας θα αποφύγει την επέμβαση.

Η επιστροφή του Φαλ στις προπονήσεις έρχεται ως επιβεβαίωση των λεγόμενων του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τον αγώνα με το Λαύριο για την 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL, όταν ο έμπειρος τεχνικός γνωστοποίησε ότι σύντομα ο Γάλλος ψηλός θα πατούσε παρκέ, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να αναμένεται να ακολουθήσει. Όσο για τον Κίναν Έβανς, ο Αμερικανός αναμένεται να επιστρέψει στην δράση κάποια στιγμή μέσα στο 2025, έχοντας ακόμα δρόμο μπροστά του.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sold out το Γουέμπλεϊ για το παιχνίδι Αγγλίας – Ελλάδας

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Χαβιέρ Ριμπάλτα

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ