Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Π. Κουσουλός για δίκη Πάτρας: «Η κ. Τσάκωνα πήγε δασκαλεμένη και πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Ξηλώστε τους όλους κ. Φλωρίδη»

Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού για την έναρξη της πολύκροτης δίκης της Πάτρας μετά από τρεις αναβολές, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, με την κατάθεση της ιατροδικαστή, Χριστίνα Τσάκωνα.

Ο παρουσιαστής αρχικά σχολίασε και το ντύσιμο της κ. Πισπιρίγκου η οποία ήταν φανερά αδυνατισμένη, είχε ντυθεί με λευκό παντελόνι, λευκή πουκαμίσα και μαύρο μπλουζάκι προκειμένου να υπενθυμίζει το πένθος της για τον αδόκητο χαμό των τριών παιδιών της.

Με πολύ καυστικό τρόπο σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός την κατάθεση της κ. Χριστίνας Τσάκωνα και όπως χαρακτηριστικά είπε δέχεται “σκληρό σφυροκόπημα, σκληρό σφυροκόπημα το οποίο υφίσταται σήμερα η ιατροδικαστής και το τι ακριβώς έχει ειπωθεί θα σας το δείξουμε αργότερα στη συνέχεια της εκπομπής, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχει υποπέσει σε λάθη, σε αντιφάσεις, και κατά το κοινώς λεγόμενο σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνονται ανακριβή αυτά τα οποία έχει καταθέσει, κυρίως σε ότι αφορά τις συναντήσεις που φέρεται να είχε με τον κ. Αγαπητό. Αλλά η κ. Τσάκωνα” είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε λέγοντας ότι “ερωτάται εύλογα από την πρόεδρο του δικαστηρίου για ποιο λόγο δεν καταγράφηκαν όλα αυτά τα εντυπώματα, αυτά τα οποία έπρεπε να καταγραφούν, τα εντυπώματα στο μάγουλο κάτι που είχαμε αποκαλύψει από την ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ. Θα δείτε τι έχει απαντήσει, θα δείτε το τι σφυροκόπημα έχει υποστεί η κ. Τσάκωνα η οποία εμμένει στην ηπατική ανεπάρκεια. Καλό είναι να εμμένετε κ. Τσάκωνα αλλά καλύτερο θα ήταν επιτέλους και εσείς να είστε λίγο επιστημονικά επαρκής μέσω των απαντήσεων των οποίων δίνεται σήμερα στο δικαστήριο. Γιατί είναι προφανές ότι δεν δίνεται επιστημονικά επαρκείς απαντήσεις, κοινώς γίνεστε “ρεζίλι των σκυλιών”, με αυτά τα οποία απαντάτε. Συγνώμη για την έκφραση, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας, αλλά από την άλλη θα δείτε κυρίες και κύριοι, το τι ακριβές συνέβη και την δυσώδη ιστορία, το δυσώδες παρασκήνιο, πως μια ιατροδικαστής, όχι μόνο ιατρικό φάκελο της Μαλένας δεν ζήτησε μόνο να πάρει, πως δεν μίλησε με τους γιατρούς, το τι ακριβώς συνέβη και το πως κατέληξε σε αυτή την έκθεση την οποία υπέγραψε προσπαθώντας να πείσει όλους ότι αυτό το κοριτσάκι, το οποίο εκείνο το πρωί ήταν υγιέστατο που έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου και έτρωγε σουβλάκι κατέληξε μέσα σε κάποια λεπτά στα καλά του καθομένου από ηπατική ανεπάρκεια”.

“Αυτά συμβαίνουν, αυτή είναι η επάρκεια των Ελλήνων ιατροδικαστών… Αυτό είναι το τεράστιο επιστημονικό μέγεθος της κ. Χριστίνας Τσάκωνα και δεν την μέμφομαι σε καμία περίπτωση…  Σήμερα η κ. Τσάκωνα πήγε δασκαλεμένη στο δικαστήριο αλλά πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη, υπό την έννοια ότι η πρόεδρος έχει κάνει πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα δούμε στη συνέχεια της εκπομπής. Πραγματικά αυτά τα οποία συμβαίνουν είναι ανεπίτρεπτα κύριε Φλωρίδη για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Πάρτε ένα μαχαίρι και ξηλώστε τους όλους, κόψτε τους επιστημονικά ανεπαρκείς από το κεφάλι… Είναι ανάξιοι αυτοί οι άνθρωποι. Αυτά τα οποία συμβαίνουν σήμερα έχουν ξεπεράσει και τον χειρότερο εφιάλτη τον οποίο θα μπορούσαμε να ζήσουμε με την κ. Τσάκωνα, με τον κ. Τσαντίρη και την κ. Τσιόλα η οποία έπεται” κατέληξε ο Πέτρος Κουσουλός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερευνάται για κακούργημα η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ.

Σε δίκη 11 άτομα για τον θάνατο μαθητή σε σχολείο ύστερα από έκρηξη λέβητα

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ