Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Τυφώνας Μίλτον: Γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να σας αναγνωρίσουμε μετά, λένε σε όσους δεν φεύγουν (Βίντεο)

Ο τυφώνας Μίλτον αναμένεται να χτυπήσει τη Φλόριντα εντός ολίγων ωρών, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να φύγουν για να σωθούν, από τη μεγάλη καταστροφή που λέγεται ότι θα φέρει.

Παρά την πρωτοφανή επιμονή των αρχών, πολλοί δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από όπου θα περάσει Μίλτον. Χωρίς να σπαταλούν χρόνο, οι αρχές δίνουν μία ωμή συμβουλή, στους ντόπιους που θα μείνουν στις δυτικές ακτές της πολιτείας: «Αν επιλέξετε να μείνετε, γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το πτώμα σας.

Η γενική εισαγγελέας της Φλόριντα, Άσλεϊ Μούντι, προέτρεψε τους πολίτες να απομακρυνθούν από την καταιγίδα που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καταστροφική των τελευταίων ετών.

Για να μεταφέρει το μέγεθος του κινδύνου, είπε, σύμφωνα με το NPR, σε εκείνους που επέλεξαν να μην συμμορφωθούν με την εντολή εκκένωσης: «Μάλλον θα πρέπει να γράψετε το όνομά σας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο μπράτσο σας, ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν ποιοι είστε όταν φτάσουν σε εσάς μετά».

Περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει εντολή εκκένωσης της δυτικής ακτής της Φλόριντα, την ίδια ώρα που ο τυφώνας και οι άνεμοί του τρέχουν με ταχύτητα 230 χιλιομέτρων την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούλα: Μαθητής πήγε στο σχολείο με άμαξα και άλογα για να μαζέψει ψήφους για το 15μελές (Βίντεο)

Playmate και κοσμηματοπώλης: Στα δικαστήρια με βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες το λαμπρό ζευγάρι – Μιλά αποκλειστικά ο δικηγόρος του πατέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ