Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Οικογένεια Μπάλντοκ: “Είμαστε σοκαρισμένοι από την τρομερή απώλεια”

Θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό και βρετανικό ποδόσφαιρο ο αιφνίδιος θάνατος του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (10/10).
Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή, με δήλωσή της, την οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός, ζητώντας ταυτόχρονα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρει:
“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή”.
Ο 31χρονος αμυντικός ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.
Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους, χωρίς η επικοινωνία να καταστεί δυνατή. Ακολούθως, ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή που δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής για το παιχνίδι με την Αγγλία, και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τρελό σοκ: Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο παίκτης του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ (βίντεο-φωτό)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ