Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τζορτζ Μπάλντοκ: Κατακραυγή στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα – Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο όπου πέθανε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής

Ένα σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, προκάλεσε κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, η εκπομπή ασχολήθηκε με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου που έμενε.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν έχει… κουφώματα αλουμινίου. Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης ακόμα και το κόστος του ενοικίου που πλήρωνε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

Στο X (πρώην Twitter) αλλά και στο Facebook, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος. Οι περισσότεροι σχολιάζουν πως είναι ντροπή να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος και να ασχολούνται με το πόσα τετραγωνικά ήταν το σπίτι που έμενε.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λέει ο Καλλιακμάνης για το θάνατο του Μπάλντοκ – Τι βρέθηκε στο σπίτι του (Βίντεο)

Αιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα, τραυματίες από μαχαίρι ανήλικοι

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ