Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Απάντηση Ανδρουλάκη σε Δούκα: Αν ήθελε να γίνει το debate δεν θα προγραμμάτιζε δημοτικό συμβούλιο (Βίντεο)

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Δούκα για το debate, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξής του στο ΟΡΕΝ και την εκπομπή«Ώρα Ελλάδος»: «Το παράδοξο είναι να θέλεις να κάνεις το debate αλλά να έχεις προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο την κατεξοχήν ημέρα που γίνεται μεταξύ δύο εκλογικών διαδικασιών.

Και μετά να προβάλεται η απαίτηση να αναβάλλω την ομιλία μου στην Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έχω κάνει ομιλία στην πόλη ως υποψήφιος στον πρώτο γύρο. Ας μιλάμε με ευθύτητα, αν ο κ. Δούκας ήθελε να γίνει το debate, δεν θα είχε προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο. Επιπλέον, θέλω να μου πείτε εσείς που είστε έμπειροι δημοσιογράφοι, έχει γίνει ποτέ debate παγκοσμίως λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες;

Έχουμε κάνει μια ωραία διαδικασία με πολιτικό πολιτισμό, που την χαρακτηρίζουν εξαιρετική και στελέχη άλλων κομμάτων. Δεν κάνεις ένα debate, απλά για να το κάνεις αλλά για να συνεχιστεί η θετική εικόνα, γιατί θα συγκριθεί με το προηγούμενο, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Έχω κάνει έξι debate και δεν έχω αρνηθεί ποτέ τον διάλογο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 17χρονος πήρε το αμάξι και προσπάθησε να χτυπήσει 12χρονη

Καταδικάστηκε από το εφετείο για τον βιασμό 14χρονης ο δολοφόνος της 11χρονης από τη Μυρτιά

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ