Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τυφώνας «Μίλτον»: Ασφαλής ο άνδρας ονόματι “Lt. Dan” που έγινε viral επειδή επέμενε να μείνει στο σκάφος του αψηφώντας τον κίνδυνο

Ασφαλής φαίνεται ότι είναι ο άνδρας από τη Φλόριντα με το ψευδώνυμο “Lt. Dan”, μετά από το αναμενόμενο πέρασμα του τυφώνα «Μίλτον», αφού επέλεξε να περάσει μέσα στο σκάφος του τις κρίσιμες αυτές ώρες.
«Είμαι μια χαρά», δήλωσε ο άνδρας -του οποίου το πραγματικό όνομα λέγεται ότι είναι «Τζόζεφ Μαλινόφσκι»- μετά την εκδήλωση του φαινομένου.
Μάλιστα, σε βίντεο που μοιράστηκαν δημοσιογράφοι στο X αργά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ο άνδρας -ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο ηθοποιός Gary Sinise στην επιτυχημένη ταινία Forrest Gump του 1994- φαινόταν στο σκάφος του μήκους 20 ποδιών στο νερό μετά την προσγείωση του τυφώνα, ως μια καταιγίδα κατηγορίας 3.

Ο Κέβιν Ο’Ντόνελ, παρουσιαστής του τοπικού δικτύου FOX 13 News, δημοσίευσε ένα απόσπασμα με τη λεζάντα: «Υπολοχαγός Νταν»: Επιβίωσε για να μιλήσει για την άγρια νύχτα που πέρασε με τον τυφώνα Μίλτον στο ιστιοφόρο των 20 ποδιών του.
Στο βίντεο, ο O’Donnell ζουμάρει στο σκάφος καθώς ο άνδρας -το πραγματικό όνομα του οποίου φέρεται να είναι Joseph Malinowski- ρωτάει: «Γεια, τι κάνεις; Είμαι ο υπολοχαγός Νταν».
«Τι κάνεις;» απαντά ο O’Donnell. «Πώς είναι η διαδρομή;»
«Το νερό έφυγε;» απαντά ο Malinowski.
«Ναι, φεύγει… Το τραβάνε έξω», προσθέτει ο O’Donnell, πριν τον ρωτήσει πώς τα πάει.
«Είμαι μια χαρά», απαντά ο Μαλινόφσκι.
«Ήταν τόσο άσχημα όσο νόμιζες;» ρωτάει ο O’Donnell, για να απαντήσει: «Όχι. Το νερό επιστρέφει ή εξακολουθεί να βγαίνει;».
«Βγαίνει», λέει ο O’Donnell. «Κρατήσου εκεί.»
«Εντάξει, το εκτιμώ αυτό. Θα τα πούμε αύριο», απαντά ο Μαλινόφσκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ