Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Γ. Καμπαϊλής: «Κατηγόρησαν τον γιο μου πως ευθύνεται για τον θάνατό του γιατί τόλμησαν να πουν ότι “2 μέτρα άντρας ανέβηκε στο Crazy dance”»

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του «φονικού» λούνα παρκ μετά την ανάδειξη του θέματος στο «Open Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό που φιλοξένησε σήμερα στο στούντιο της εκπομπής τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη, Γιώργο Καμπαϊλή.

Είναι στιγμές που ντρέπεται και η ντροπή ακούγοντας τον χαροκαμένο πατέρα να λέει ότι «Κατηγόρησαν τον γιο μου πως ευθύνεται για τον θάνατό του γιατί τόλμησαν να πουν ότι “2 μέτρα άντρας ανέβηκε στο Crazy dance”»!

Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου κατέθεσε υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με το οποίο ζητά την ποινική δίωξη όλων όσων εμπλέκονται του γιου του στο Λούνα Παρκ της Χαλκιδικής. Ζήτησε την ποινική εναντίον απάντων των υπόπτων για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως τελεσθείσας δια ενεργείας ή δια παραλείψεως ως προς τον θανόντα Ιωάννη Καμπαϊλή-Καπανταΐδη καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως ως προς τον Δημήτριο Καμπαϊλή-Καπανταΐδη…

Ο άτυχος πατέρας όπως εξήγησε στον κ. Κουσουλό προσπαθεί με τις ενέργειες του προσπαθεί να επιταχυνθεί η διαδικασία και να βρεθεί όλοι οι αλήθεια και να πληρώσουν όλοι φταίνε για τον θάνατο του γιού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπόθεση Πάτρας: Τι κατέθεσε ενώπιον της έδρας η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα και το …Chat GTP

ΕΦΚΑ: Ζητάνε από συγγενείς ηλικιωμένης που πέθανε το 2009 να τους επιστρέψουν με απόφαση του 2011, επίδομα που έπαιρνε όσο ζούσε

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ