Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Γνωστή influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση – Πλήρωσαν για προϊόντα μακιγιάζ που δεν είδαν ποτέ (Βίντεο)

Mια γνωστή influencer ελέγχεται από τον Συνήγορο του Πολίτη, καθώς εκκρεμούν σε βάρος της καταγγελίες για εξαπάτηση πελατών.

Περισσότερα από 30 άτομα ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον της, αφού όπως υποστήριξαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου, πλήρωσαν για προϊόντα που δεν έλαβαν ποτέ.

Γνωστή influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση καταναλωτών, πληροφορίες αναφέρουν, ακόμα, ότι έχουν γίνει πάνω από 34 αναφορές στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Η συγκεκριμένη επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζεται με τέσσερις διαφορετικές επωνυμίες και διευθύνσεις στο διαδίκτυο.

«Ήρθα σε επαφή με αυτήν από χορηγούμενη διαφήμιση που είχε κάνει για το site της. Ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, έχει πάει και σε εκπομπή που διαφήμιζε σφουγγαράκια, έχει μάσκες προσώπου. Εγώ πήρα σετ σατέν μαξιλαροθήκες σε προσφορά 32 ευρώ. 10 Σεπτεμβρίου έκανα την παραγγελία. Πέρασε ένας μήνας, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της και δε μου απαντά κάποιος», δήλωσε η Αλεξάνδρα Μπουτσικάλη στο Star.

Άλλος πελάτης της, ο Δημήτρης Κουτσούκης ανέφερε ότι παρήγγειλε από το site της τέλη Ιουλίου, ωστόσο δεν του ήρθε ποτέ η παραγγελία: «Περιμέναμε πολύ καιρό. Στέλναμε μήνυμα για να πάρουμε τα 50 ευρώ. Από λάθος, λέει δεν έφυγε άμεσα. Της είπα αν δεν τα πάρω την Τρίτη να στείλει τα λεφτά. Δε μου απάντησε ξανά».

H 36χρονη influencer με τα αρχικά Α.Ζ. συστήνεται ως επιχειρηματίας χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς, δίνοντας ακόμα και συμβουλές σε νέους start upers.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ποσταρεί αρκετά στιγμιότυπα μέσα στην ημέρα όχι μόνο για τα προϊόντα που εμπορεύεται αλλά και από την καθημερινότητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Πάτρας: Τι κατέθεσε ενώπιον της έδρας η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα και το …Chat GTP

Συναυλία για Τέμπη: Σήμερα αποφασίζεται εάν θα μεταδοθεί ζωντανά

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ