Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ιωαννίδης για Μπάλντοκ: “Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο μας για την απώλεια του αδερφού μας”

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχαιρέτισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο των πρασίνων και των Ελλήνων διεθνών για την απώλειά του.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε τη θλίψη σε Ελλάδα και Αγγλία, μα πάνω απ’ όλα στους οικείους του. Ο Φώτης Ιωαννίδης, αρχηγός του Παναθηναϊκού και συμπαίκτης του 31χρονου αμυντικού στο τριφύλλι και την Εθνική ομάδα τόν αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Ο 24χρονος φορ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουν οι συμπαίκτες του για την απώλεια του αδερφού τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ιωαννίδης για τον Μπάλντοκ στο Instagram: “Είμαστε όλοι πραγματικά συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι!

Ο George μας, ο συμπαίκτης μας, ο φίλος μας, ήταν και είναι οικογένεια μας… Και όταν ένα μέλος χάνεται, ένα κομμάτι λείπει και θα λείπει για πάντα.

Σε μια τέτοια στιγμή τα λόγια περισσεύουν… Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πονο μας για την απώλεια του αδερφού μας.

Τζορτζ μας καλό ταξίδι… Θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας…”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Ioannidis (@fotio.7)

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

UEFA για Μπάλντοκ: “Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι για το θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού”

Αλαφούζος για Μπάλντοκ: “Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του”

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ