Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Νέα ανακοίνωση Κικίλια στα δημοσιεύματα για αγορά διαμερίσματος

Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε νέα ανακοίνωση με την οποία απάντησε ξανά σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν αγορά διαμερίσματος στην οποία προχώρησε.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διευκρίνισε τα εξής:

«Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανακοίνωσης και προκειμένου να καταστεί σαφές σε όλους, αυτό που προκύπτει από την απλή έρευνα των συμβολαίων, που υποβλήθηκαν στις δημόσιες αρχές, διευκρινίζω τα ακόλουθα:

Είχα ένα οικόπεδο επί της οδού Ηροδότου 84, εντός σχεδίου στο Πανόραμα της Βούλας, όπως αναλυτικά εμφαίνεται στις δηλώσεις ΕΝΦΙΑ και πόθεν έσχες μου ήδη από το έτος 2016.

Πούλησα το οικόπεδο αυτό στην εταιρεία Cave Degli ΜΙΚΕ με τίμημα 900.000€.
Για την πώληση αυτή συντάχθηκε συμβολαιογραφικό προσύμφωνο και μετά οριστικό συμβόλαιο τον Μάρτιο του 2024 (την 1.3 και την 28.3.24 αντίστοιχα).

Η αγοράστρια του οικοπέδου εταιρεία Cave Degli, παρέδωσε σε εμένα δύο επιταγές στο πλαίσιο σύνταξης προσυμφώνου πώλησης του οικοπέδου μου.

Μεταξύ αυτών ήταν και η υπ’αρ. 07486693-1 ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ επιταγή (με οπισθογράφηση) ποσού 500.000€, προς εξόφληση μέρους του συνολικού τιμήματος πώλησης του οικοπέδου μου.

Την επιταγή αυτή που έλαβα από το προσύμφωνο πώλησης του οικοπέδου μου, παρέδωσα (με οπισθογράφηση) στον πωλητή του διαμερίσματος της Βασιλίσσης Σοφίας.

Θεωρώ ότι η δημοσιογραφική έρευνα, θα έπρεπε να έχει από την αρχή διευκρινίσει τα ανωτέρω, όπως προκύπτουν από επίσημα έγγραφα.

Παρά ταύτα ανταποκρινόμενος στη δέσμευσή μου για πλήρη διαφάνεια σας τα γνωστοποιώ αναμένοντας την εκ μέρους σας ενδεδειγμένη ανάρτησή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στ. Κασσελάκης: “Προβοκάτσια” η πρόσκληση σε συγκέντρωση έξω από την ΚΕ του Σαββάτου.

Σταμάτης Πουλής: Ήρθε η ώρα η Δικαιοσύνη να ελέγξει το Πόθεν Έσχες του Πολάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ