Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Συναυλία για τα Τέμπη: Ποιοι δήμοι θα τη μεταδώσουν ζωντανά

Σε λιγότερο από δύο ώρες έχει προγραμματιστεί το μεγάλο ραντεβού που δίνει σήμερα όλη η χώρα στο Καλλιμάρμαρο, στην συναυλία που είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών και στον αγώνα των οικογενειών τους για δικαίωση.

Εκτός από τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει απόψε στις 19:00 το Καλλιμάρμαρο αλλά και τους δρόμους γύρω από αυτό, χιλιάδες άνθρωποι θα παρακολουθήσουν την συναυλία διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας estage.gr., θέλοντας να ενώσουν την φωνή τους με των καλλιτεχνών και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες θυμάτων.

Επιπλέον, δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα διοργανώνουν δημόσιες προβολές της συναυλίας, σε κεντρικά σημεία πόλεων. Στην Αττική, μεταξύ άλλων, ο δήμος Αιγάλεω θα μεταδώσει τη συναυλία μέσω livestreaming σε γιγαντοοθόνη που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στην Θεσσαλονίκη η συναυλία θα μεταδοθεί σε Καλαμαριά στην πλαζ Αρετσούς, σε Θερμαϊκό στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής στο Αγγελοχώρι, και σε Ωραιόκαστρο, Δημοτικό Γυμναστήριο Κονταξοπούλειο.

Στην Κρήτη η συναυλία θα προβληθεί στην κεντρική πλατεία του Δήμου Ιεράπετρας (απέναντι από το Ειρηνοδικείο), και στο Ρέθυμνο υπό τη διοργάνωση του Ορειβατικού Συλλόγου Ρεθύμνου, του Συντονιστικού για την υγεία στο Ρέθυμνο και Ομάδας πολιτών, με την αρωγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο χώρο της μαρίνας του Ρεθύμνου.

Στην Λάρισα θα στηθεί γιγαντοοθόνη από τον Δήμο Αγιάς στην Κεντρική πλατεία Αγιάς.

Ο δήμος Κορινθίων ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα μεταδώσει την συναυλία για τα Τέμπη μέσω των δικών του social media (προφιλ και σελίδα στο facebook), μέσω του youtube και μέσω της σελίδας του δήμου.

Ο Δήμος Αλμωπίας θα αναμεταδώσει σε μεγάλη οθόνη που θα στηθεί στην Κεντρική Πλατεία ‘Σέτσκου” Αριδαίας.

Στο Λεωνίδιο, ο ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει στον εξωτερικό χώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού, ζωντανή αναμετάδοση.

Η συναυλία θα προβληθεί και στην Σαντορίνη, ζωντανά στην πλατεία Εμπορείου.

Σημειώνεται ότι προβολές έχουν διοργανώσει τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη την χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας

Τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο: Σκοτώθηκε νεαρή γυναίκα (φωτο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ