Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Ανατριχίλα: Το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά για τα Τέμπη – «Θα σε πάρω εγώ παιδάκι μου όταν φτάσω»

Με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε στο Καλλιμάρμαρο το τραγούδι που δημιούργησε για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η λέξη ανατριχίλα είναι πολύ μικρή για να αποδώσει τα συναισθήματα που γεννήθηκαν στις ψυχές των ανθρώπων που παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία μνήμης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο.

 

Με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση, ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε στη σκηνή το τραγούδι που δημιούργησε για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και πραγματικά οι στίχοι του συγκλόνισαν τους πάντες.

«Δεν θα κάνω πίσω / Και δεν θα ξεχάσω / Θα σε πάρω εγώ / Παιδάκι μου όταν φτάσω». Με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, με χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τις 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που θα στοιχειώνει για πάντα τη χώρα μας.

«Πριν σας αποχαιρετίσουμε. Θα ήθελα να σας παίξουμε ένα τραγούδι που έγραψα χθες το βράδυ. Και είναι χαρισμένο απ΄την καρδιά μου σε όλους τους γονείς των Τεμπών. Καλή δύναμη στον αγώνα σας. Όλο το κουράγιο μας μαζί σας. Το τραγούδι αυτό είναι δικό σας», είπε ο αισθαντικός ερμηνευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ