Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Από νωρίς στις κάλπες οι ψηφοφόροι – Δεν λείπουν τα προβλήματα από τη διαδικασία

Τον νέο τους ηγέτη, τον άνθρωπο που θα κληθεί να σταθεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να διεκδικήσει την επιστροφή του Κινήματος στην εξουσία επιλέγουν σήμερα Κυριακή (13/10) οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών άνοιξαν στις 7:00 και σε αρκετά εκλογικά τμήματα υπήρχε ήδη συγκεντρωμένος κόσμος, προκειμένου να ψηφίσει. Ωστόσο, δεν λείπουν και τα οργανωτικά προβλήματα, καθώς παρατηρήθηκε ακόμη και έλλειψη στυλό πίσω από τα παραβάν, ενώ στις κάλπες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, προέκυψε πρόβλημα με έναν ψηφοφόρο, το όνομα του οποίου δεν εντοπίζεται στους εκλογικούς καταλόγους.

Ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος είχε εγγραφεί στο ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, στον Α’ γύρο των εκλογών, καταβάλλοντας και το σχετικό αντίτιμο των 3 ευρώ, ωστόσο το όνομά του δεν εμφανίζεται στη σχετική λίστα, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σύμφωνα με όσα έχει ορίσει η ΕΔΕΚΑΠ, η εφορευτική επιτροπή οφείλει να καλέσει στο help center που έχει οριστεί γι’ αυτές τις περιπτώσεις, μόνο που για περίπου 20 λεπτά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν απαντούσε κανείς… Τελικά και μετά από αρκετή ώρα, ο εν λόγω ψηφοφόρος αποχώρησε, χωρίς να καταφέρει να ψηφίσει… Από τους πλέον πρωινούς και ο Κώστας Σκανδαλίδης, που ήταν πολύ νωρίς στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Νωρίς στην κάλπη βρέθηκε και ο κύριος Βασίλης, ο οποίος στον Α’ γύρο ήταν ο πρώτος που ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Μπορεί στον Β’ γύρο να μην ήταν ο δικός του φάκελος που έπεσε πρώτος στην κάλπη, ωστόσο ο κύριος Βασίλης μετείχε με χαρά στη διαδικασία.

Ο κύριος Βασίλης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενάντια στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Αν παλεύουν δύο λιοντάρια, θα νικήσει το ένα. Να νικήσει ο καλύτερος. Τα αποτελέσματα πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικά για το ΠΑΣΟΚ, για να σταματήσει η κυριαρχία του ανελέητου Μητσοτάκη, που νομίζει ότι είναι ο πρεσβευτής όλων των Ελλήνων και της Ευρώπης. Είναι μια σκέτη πατάτα. Τι να κάνουμε; Να τον έχουμε να τον χαιρόμαστε. Θα μείνω με αγωνία και θα παρακολουθώ τη διαδικασία. Οι άλλοι έχουν διαλυτική τάση, εμείς να συσπειρωθούμε. Όχι μόνο το κόμμα, αλλά όλη η κοινωνία θα συσπειρωθεί γύρω από το ΠΑΣΟΚ, είναι η μόνη εναλλακτική λύση. Ο κόσμος έχει αγριέψει με αυτά που βλέπει. Γίνονται απίθανα πράγματα. Οι νέοι δεν έχουν δει την απαίσια συμπεριφορά του κυβερνώντος κόμματος, που κοροϊδεύει τον κόσμο κατάματα κάθε μέρα. Αναστενάζει η κοινωνία, δεν μπορεί ούτε την καθημερινότητα να βγάλει πέρα. Δίνει αυξήσεις και κοροϊδεύει τον κόσμο».Επίσης:

  • Χριστίνα Τσάκωνα: Οι κακώσεις που συνεχίζει να μη… βλέπει για τη Μαλένα
  • Γιάννης Πλούταρχος: Τα αρρωστημένα μηνύματα της 47χρονης stalker
  • Σον Κομπς: ΟΤα «λευκά πάρτι» του «Ντίντι» και τα VIP όργια στις ΗΠΑ
  • Οργανωμένο έγκλημα: «Δίχτυα» από την ΕΛΑΣ κατά της Greek mafia

➤Ακολουθήστε την ΜΠΑΜ στο Instagram.

➤Αγόρασε την εφημερίδα και διαδικτυακά εδώ: https://www.empam.gr/eshop

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ