Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Λουκέτο σε λούνα παρκ στα Γρεβενά – Πατέρας 19χρονου Γιάννη σε δήμαρχο Γρεβενών: «Να πούμε αλήθειες, το λούνα παρκ έκλεισε με δικές μου ενέργειες»

Μια έντονη και φορτισμένη συζήτηση έγινε σήμερα στην εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρο Κουσουλό και αφορούσε τη λειτουργία λούνα παρκ στα Γρεβενά που λειτουργούσε με πιστοποίηση από την εταιρεία που της αφαιρέθηκε η άδεια εξ αιτίας του τραγικού συμβάντος του 19χρονου στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

Στην εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης και ο πατέρας του 19χρονου Γιώργος Καμπαϊλής.

Όπως εξήγησε ο κ. Κουσουλός στα Γρεβενά φέρεται να λειτουργούσε ένα λούνα πάρκ χωρίς άδεια το οποίο δεν έγινε αντιληπτό από τον δήμο Γρεβενών αλλά από τον κ. Καμπαϊλή! Μετά την καταγγελία του και την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών μπήκε λουκέτο και στο λούνα παρκ των Γρεβενών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δήμος Γρεβενών προχώρησε αρχικά στην αδειοδότηση της επιχείρησης παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα το υπουργείο Ανάπτυξης με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια ανακάλεσε την άδεια του φορέα πιστοποίησης και ταυτόχρονα και όλες τις πιστοποιήσεις που είχαν δοθεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Το θέμα γνωστοποίησε και στην τοπική κοινωνία η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών η οποία με ανακοίνωση της εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για την λειτουργία του λούνα παρκ χωρίς όμως να ληφθεί υπ’ όψη. Το λούνα παρκ άνοιξε κανονικά και φιλοξενούσε μικρούς και μεγάλους επί τρεις ημέρες με αφορμή την μεγάλη εμποροπανήγυρη της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο πατέρας του άτυχου 19χρονου αλλά και ο παρουσιαστής Πέτρος Κουσουλός από τις δικαιολογίες που ακουγόντουσαν από την πλευρά του δημάρχου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πατέρας 19χρονου Γιάννη προς δήμαρχο Γρεβενών: «Θα πάω στον Άρειο Πάγο και θα ζητήσω να ελεγχθούν όλοι οι Δήμοι»

 

Ο κ. Καμπαϊλής ξέσπασε και πάλι με τον πόνο που τον βαραίνει από τον αδόκητο χαμό του 19χρονου παλικαριού του και είπε προς τον δήμαρχο διαφωνώντας με τις δικαιολογίες που άκουγε ότι “εγώ το παιδί μου το έχω στο χώμα ενώ εσείς στα σπίτια σας”…

Μάλιστα όπως ανέφερε στη συνέχεια είπε: «Θα πάω στον Άρειο Πάγο και θα ζητήσω να ελεγχθούν όλοι οι Δήμοι»
Δείτε το βίντεο με το δεύτερο μέρος της συζήτησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάτια ορθάνοιχτα και στόματα ερμητικά κλειστά για τον 62χρονο παιδεραστή του Μουζακίου!

Σε «σφυροκόπημα» εξελίχθηκε η εξέταση της ιατροδικαστού Χ. Τσάκωνα από την εισαγγελέα και τη συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ