Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Μάνδρα: Η καταγγελία για αστυνομική βία και η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ

Για φυλετικές διακρίσεις μιλούν τα δύο αδέλφια από την Ελευσίνα στο επεισόδιο που συνέβη το βράδι της 12η Οκτωβρίου μεταξύ Ρομά και αστυνομικών μετά από καταδίωξη στην Μάνδρα Αττικής. Για εξύβριση και ξυλοδαρμό προς τους ένστολους μιλά η ΕΛ.ΑΣ.

Μια ζωηρή συζήτηση έγινε σήμερα στην εκπομπή “OPEN Τώρα” με το θέμα της αστυνομικής βίας που καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν δύο αδέλφια. Στη συζήτηση συμμετείχε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η δικηγόρος Αναστασία Κερχανατζίδου δικηγόρος που εκπροσωπεί τα δύο αδέλφια, και η κ. Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ..

Αρχικά η κ. Κερχανατζίδου ανέφερε ότι οι τρεις από τους πέντε αστυνομικούς ανέφεραν ότι ο οδηγός δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Μάλιστα στη συνέχεια παρενέβη ο κ. Κατερινόπουλος και αναφέρθηκε στο αν στο αυτοκίνητο υπήρχε και άλλο άτομο που διέφυγε κατά την καταδίωξη. Η συνηγορος των δύο ατόμων αρνήθηκε ότι υπήρξε καταδίωξη για να της απαντήσει ο Ταξίαρχος ότι είναι πολύ εύκολο αυτό να διαπιστωθεί από τα αρχεία της Άμεσης Δράσης.

Στην κουβέντα συμμετείχε και η κ. Κωνσταντοπούλου η οποία ρώτησε ποιος μιλούσε γιατί ήταν σε σύνδεση ο κ. Κουσουλός της είπε ο κ. Κατερινόπουλος και τώρα ερώτησε η κ. Κωνσταντοπούλου ποιος είναι ο κύριος αυτός γιατί δεν τον γνωρίζω! Και μετά άρχισε η ολομέτωπη επίθεση προς τον κ. Κατερινόπουλο με τον χειμαρρώδη λόγο της αλλά και στους αστυνομικούς που κατηγορούν για την άσκηση βίας στα αδέρφια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

OPEN ΤΩΡΑ!: Με κίνδυνο της ζωής τους πηγαίνουν στη δουλειά οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Ανάπτυξης

Παράνομα λούνα παρκ: Δήμοι απαγορεύουν τη λειτουργία τους χωρίς αναγνωρισμένες και απαραίτητες πιστοποιήσεις μετά το δυστύχημα του Γιάννη στη Χαλκιδική

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ