Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Στρατηγική επέκταση της SEEAG στην Ελλάδα

Η SEEAG, στρατηγικός συνεργάτης του ομίλου Geely Holding στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, επενδύοντας στο συγκρότημα πρώην ιδιοκτησίας της «Ι.Ε. Λαϊνόπουλος ΑΒΕΕΜ», στο 16 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά.

Στο βολάν ο Γιάννης Αθανασίου

Το συγκρότημα, που υπήρξε ένας από τους σημαντικούς κόμβους της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, θα μετατραπεί στο μελλοντικό κέντρο της SEEAG και των επιχειρηματικών μονάδων της στην Ελλάδα, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής επέκτασής της στην Ελλάδα. Με πάνω από 6.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων και γραφείων, το εν λόγω συγκρότημα έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά αυτοκίνησης για δεκαετίες. Η επένδυση της SEEAG επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία μιας ισχυρής παρουσίας στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλειά της και στοχεύει να καθιερωθεί ως βασικός παράγοντας στον τομέα της αυτοκίνησης. Ενισχύοντας την αγορά αυτοκίνησης της Ελλάδας η συγκεκριμένη στρατηγική επένδυση έρχεται σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της SEEAG για σημαντικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας της με την EKKA, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική λιανική αγορά αυτοκινήτων.

Η EKKA θα λειτουργεί σε πολλαπλές τοποθεσίες λιανικής στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου για τη δημιουργία έως 15 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης για τις μάρκες Lynk & Co και Farizon σε όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις αυτές αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευση της SEEAG για την ανάπτυξη ενός ισχυρού και δυναμικού δικτύου αντιπροσώπων, εξασφαλίζοντας προσβάσιμες και κορυφαίες υπηρεσίες για τους Έλληνες πελάτες.

Σχετικά με τη SEEAG

Η SEEAG είναι ένας όμιλος εταιρειών με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας ανοίξει τον δρόμο για πολλές λύσεις κινητικότητας OEM στο πολυδιάστατο επιχειρηματικό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ως στρατηγικός συνεργάτης του ομίλου Geely Holding, η SEEAG βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εισαγωγής νέων ενεργειακών οχημάτων και προηγμένων αυτοκινητικών τεχνολογιών στην ελληνική αγορά, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και πρόοδο στην περιοχή.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δακτύλιος: Διαθέσιμο το νέο ειδικό σήμα για την περίοδο 2024 – 2025 μέσω gov.gr και Gov.gr Wallet

Renault 4 E-Tech electric: Με γνώμονα την ευελιξία

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ