Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για την διαρροή του οργανογράμματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για τη διαρροή του οργανογράμματος και των προσωπικών στοιχείων των 550 αστυνομικών που θα στελεχώσουν την νεοσύστατη υπηρεσία της ΕΛΑΣ, την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, ανέφερε σχετικά ότι «υπήρξε δημοσίευση από συγκεκριμένο μέσο, δυστυχώς, των ονομάτων όλων των αστυνομικών που θα υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Βέβαια, άμεσα μετά από λίγο κατέβηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο ίντερνετ».

Στη συνέχεια η κ. Δημογλίδου πρόσθεσε ότι: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι όλα για τη δημοσιότητα και ότι μπορεί να προκαλέσουμε προβλήματα, όχι μόνο σε υπηρεσίες. Με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους. Η διαταγή που περιλαμβάνει τα ονόματα των αστυνομικών πήγε σε πολλές υπηρεσίες και θα διερευνηθεί πώς έγιναν γνωστά τα ονόματά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ανήλικη είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές – Τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ