Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε με το ζόρι επιβάτη επειδή είχε γάτα! (Βίντεο)

Αντιμέτωπος με τη σκληρότητα ενός οδηγού λεωφορείου βρέθηκε ένας 23χρονος στην περιοχή Ίλιον, καθώς τον κατέβασε από το όχημα βρίζοντάς τον επειδή είχε μαζί του το γάτο του.

Το περιστατικό συνέβη στον TikToker Δημήτρη Κουτσούκη, ο οποίος ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τα ζώα, φιλοξενώντας αδέσποτα και ανεβάζοντας συχνά post υιοθεσίας. Με μαθηματική ακρίβεια, ένας άνθρωπος που ασχολείται σε καθημερινή σχεδόν βάση με αδέσποτα, τα τρέχει στους γιατρούς και τα σώζει από το δρόμο, θα πέσει πάνω σε απαράδεκτες συμπεριφορές και έναν απαθή περίγυρο (που επίσης είναι προβληματικό).

Ο Δημήτρης λοιπόν, ενώ μετέφερε τη γάτα του σε ειδικό backpack, ήρθε αντιμέτωπος με έναν οδηγό λεωφορείου που όχι μόνο δε γνωρίζει τους κανονισμούς που αφορούν τη δουλειά του, αλλά επιτέθηκε φραστικά και κατέβασε από το όχημα τον επιβάτη με το ζώο.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης στο σχετικό βίντεο που ανέβασε, καθώς επίσης επιβεβαιώνει στο Neopolis ύστερα από επικοινωνία μας, ο ίδιος δεν πρόλαβε να χτυπήσει καν το εισιτήριό του όταν ο οδηγός σταμάτησε απότομα το μέσο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του όταν άκουσε νιαούρισμα.

Στην συνέχεια του επιτέθηκε φραστικά καθώς φέρεται να του είπε: «Κατέβα κάτω αλλιώς θα σε πετάξω με τις κλωτσιές».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIMITRIOS KOUTSOUKIS (@dimitris_koutsoukis)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρό 17χρονο σε τροχαίο

Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ