Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Μ.Χρυσοχοΐδης από Πάτρα : «Έχουν ανοίξει στόματα- Αυστηρότερες ποινές για την οπλοχρησία ανηλίκων» (Βίντεο)

Στην Πάτρα βρίσκεται από τις 9.30 το πρωί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ξεκίνησε την επίσκεψή του από τον ΟΛΠΑ, όπου στις 9.30 το πρωί μίλησε σε συγκέντρωση του αστυνομικού προσωπικού, ενώ είχε και συναντήσεις με τους επιτελείς της τοπικής ΕΛΑΣ.

Αναμένεται να γίνουν και ανακοινώσεις όσον αφορά το Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ ένα από τα θέματα που θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τους επιτελείς της τοπικής ΕΛΑΣ είναι και οι ελλείψεις σε προσωπικό που αντιμετωπίζει η τοπική αστυνομία, όπως και άλλα φλέγονται θέματα και ζητήματα.

Κατά την άφιξή του ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην παραβατικότητα ανηλίκων και στα μέτρα που λαμβάνει το Υπουργείο, με την εφαρμογή του “Panic Button” για την σχολική βία.

Μάλιστα τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ελλάδας άλλα τρία γραφεία ανηλίκων, σε Πύργο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο όπου θα υπάρχει πλέον υπεύθυνος αξιωματικός που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακουργηματική δίωξη για πρώτη φορά σε 16χρονο για τον ξυλοδαρμό 15χρονου

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Αγαπητέ κ. Τασούλα, ο σοφός Ελληνικός λαός, μας εξέλεξε στη Βουλή του, αυτό λέγεται Δημοκρατία» (ανάρτηση)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ