Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια από τον θάνατό της (φωτο)

Παρουσία του συζύγου και των παιδιών της, αλλά και μελών του ΠΑΣΟΚ, το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον Ανδρέα Τσούνη και τα παιδιά τους, παρών ήταν, μεταξύ άλλων, το όλον ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Χάρης Δούκας, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Γείτονας ο Δημήτρης Ρέππας, ο Σωκράτης Φάμελλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά είχε διατελέσει πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής την περίοδο 2018-2021 και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά το 2015-2021.

Στις 11 Οκτωβρίου 2021 έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μετά από μεγάλη επιδείνωση τη υγείας της άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου. Είχε διαγνωστεί από το 2008 με καρκίνο του μαστού.

 

Η κηδεία της είχε γίνει δημοσία δαπάνη με τιμές εν ενεργεία υπουργού, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, μετά το σύντομο λαϊκό προσκύνημα που προηγήθηκε. Ενταφιάστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στον τάφο της οικογένειας Γεννηματά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπόνους σε όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για να ζεσταθούν – Τι αλλάζει στο επίδομα θέρμανσης

Ο Ακροδεξιός Μάρτιν Ζέλνερ συνελήφθη στην Ελβετία παρά την απαγόρευση εισόδου

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ