Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Πιερρακάκης: Πάνω από 6.000 οι αποβολές μαθητών για κινητό τηλέφωνο

«Θεαματικά καλή» χαρακτήρισε την εφαρμογή του μέτρου για απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία, ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοινότητα του σχολείου «έχει αγκαλιάσει« την απαγόρευση και μέχρι τώρα οι αποβολές για κινητό είναι 6.043.

Ο υπουργός είπε επίσης στον ΣΚΑΪ 100,3 ότι στην πλατφόρμα για το μπούλινγκ υπάρχουν 501 αναφορές από τότε που άνοιξε, εκ των οποίων οι 213 τη φετινή χρονιά.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στους αιώνιους φοιτητές, για τους οποίους δήλωσε ότι «ο νόμος θα εφαρμοστεί», δηλαδή θα αρχίσουν οι διαγραφές τους.

Για την ασφάλεια των πανεπιστημίων, τόνισε πως η πολιτική βούληση υπάρχει και η κατάσταση είναι διαφορετική σε σχέση τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα οικοδόμησης φοιτητικών εστιών και πως στόχος είναι να διπλασιαστούν και να φτάσουν στις 20.000 οι κλίνες, ενώ γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν οι υφιστάμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε το τραγούδι που ήθελε να ακούσει στο καφενείο (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ