Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρωινή ζώνη είναι μαραθώνιος – Τι είπε για τη νέα βραδινή του εκπομπή

Ο γνωστός παρουσιαστής, Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” του OPEN TV τόσο για την νέα του εκπομπή και τα σχόλια που δέχεται, αλλά και, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι, τον παρουσιαστή φέτος τον βλέπουμε σε διπλό ρόλο στο κανάλι του MEGA, καθώς αναλαμβάνει τα ηνία μιας νέας late night εκπομπής του σταθμού και παράλληλα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno». Την νέα αυτή δοκιμασία στην βραδινή ζώνη, έχουν σχολιάσει πολλοί συνάδελφοι του, με τον ίδιο να απαντά στην κριτική.

 

Τι απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την νέα του εκπομπή

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21/10, στην εκπομπή του OPEN, είπε σχετικά με τη νέα του εκπομπή: «Όποιος πει ότι η πρωινή ζώνη δεν είναι μαραθώνιος, τότε δεν γνωρίζει τηλεόραση. Έχω δει να ανατρέπονται εκπομπές στα νούμερα τηλεθέασης μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμα, το κανάλι θα το κάνει».

Τις δηλώσεις του αυτές, σχολίασε η οικοδέσποινα της εκπομπής, Ελένη Τσολάκη, και είπε: «Αυτό που λέει είναι αλήθεια, είναι μαραθώνιος και δεν είναι αλαζονικό. Γιατί το λέει από τη μεριά αυτή τη στιγμή του καβαλάρη. Δεν το λέει από τη μεριά του σπιτιού. Όταν κάποιος δεν πάει καλά, σου λέει εντάξει έχουμε ακόμα μπροστά μας καιρό, μπορεί κάτι να ανατραπεί».

«Περιμένουμε και εκείνος από ό, τι καταλαβαίνετε, που είναι και πολύ προσεκτικός στις λέξεις που θέλει να ανακοινώσει στον κόσμο, να ξεκινήσει αυτό που και ο ίδιος θέλει και δικαιούται όπως έχουμε πολλές φορές πει, η βραδινή του εκπομπή με το καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τριγμοί στον ANT1 με Λιάγκα και «5Χ5»

Βρήκε κανάλι και ο Μελισσανίδης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ