Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο δικαστής παραχωρεί τη χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέλιξη που δικαιώνει την υπουργό Τουρισμού.
Σύμφωνα με το ίδιο σκεπτικό της προσωρινής διαταγής, οι γονείς θα ασκούν από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, αλλά τα παιδιά θα διαμένουν αποκλειστικά και μόνο με τη μητέρα τους.
Ο πατέρας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας τρία απογεύματα την εβδομάδα και δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.
Δικαίωση για την Όλγα Κεφαλογιάννη
Η απόφαση του δικαστηρίου έρχεται να δικαιώσει τις θέσεις που διατύπωσε από την πρώτη στιγμή η υπεράσπιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία προφανώς και διεκδικούσε την «έξωση» Μάτσα από την οικία που μέχρι και σήμερα διέμενε το ζευγάρι.
Παράλληλα, αποτελεί και παράσταση νίκης για τα μελλούμενα και κυρίως για την οριστική δικαστική απόφαση που δεν θα αργήσει, δεδομένου ότι η υπουργος Τουρισμού από την πρώτη στιγμή επιδίωξε την οικογενειακή γαλήνη και κυρίως την ηρεμία των δυο παιδιών της.
πηγή: parapolitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ