Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Γκλέτσος: «Στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα έχουν φτάσει σχεδόν σε σημείο ξεφτίλας» (Βίντεο)

Οξύτατη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος. Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι «τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ξεφτίλας» στο κόμμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να κατέβει υποψήφιος από τη στιγμή που έτσι αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή, καθώς έτσι λειτουργούν τα κόμματα και η δημοκρατία.

«Ξεφτίλα είναι το να ανοίγει σελίδα στο κόμμα, να λέει αυτά που λέει ο κ. Κασσελάκης, να βγάζει βίντεο και να λέει ότι το κόμμα του είναι με τη διαπλοκή κι αυτός την τελειώνει, να μιλά για κουκούλες και μαύρα ταμεία. Εφόσον δεν είναι τίποτα, γιατί να πάρει γραφείο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ίδια η βάση του κόμματος δεν θέλει τον Στέφανο Κασσελάκη. «Βασίζεται στα γκάλοπ να ξέρετε. Ο ίδιος πηγαίνει με στημένη κάμερα όπου βλέπει μαζεμένο κόσμο. Όποιοι απαντάνε στα γκάλοπ υπέρ του, δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλει ο Κασσελάκης να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ας πάρει τους βουλευτές του να φύγουν, με γειά του με χαρά του, εδώ θα είμαστε να μετρηθούμε, να σοβαρευτούμε».

Απαντώντας για τη δήλωσή του περί μεταναστών, ο ίδιος επέμεινε ότι είναι επί της ουσίας μια σωστή λύση, ωστόσο επεσήμανε ότι «ίσως δεν ειπώθηκε σωστά, θα επανέλθω με επιστημονική μελέτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεμίζοντας το κενό: Ο Αλ Άσαντ της Συρίας επιδιώκει να επανέλθει με σημαντικό ρόλο στον Λίβανο

Eurostat: Τον Ιούλιο του 2024, 74.695 πολίτες εκτός ΕΕ υπέβαλαν αίτηση ασύλου για πρώτη φορά στις χώρες της ΕΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ